Kώστας Φραγκολιάς: Δίνει το παράδειγμα στην ελληνική σόουμπιζ! Είναι στη Ραφήνα και προσφέρει βοήθεια!

Τεράστιο μπράβο!

Kώστας Φραγκολιάς: Δίνει το παράδειγμα στην ελληνική σόουμπιζ! Είναι στη Ραφήνα και προσφέρει βοήθεια!

Σε απόλυτη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι η χώρα τις τελευταίες μέρες! Η φωτιά έχει πλήξει την Αττική και όλοι οι επώνυμοι εκφράζουν την οργή τους στα social media!


Οι περισσότεροι εκπρόσωποι της ελληνικής σόουμπιζ έχουν μάλιστα βάλει μαύρο στην φωτογραφία προφίλ τους στα social media! Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο δυστυχώς πολύ λίγοι είναι εκείνοι που βοηθούν ενεργά με όποιον τρόπο μπορούν! Ένας από αυτούς είναι και ο Κώστας Φραγκολιάς που βρίσκεται στη Ραφήνα, καθώς εκεί μένει η μητέρα του.

Δείτε ακόμη: Αγνοούνται πατέρας και γιος από τη φονική πυρκαγιά! Κάηκε η κόρη! Δραματική έκκληση: Διαδώστε το!

Ο παρουσιαστής με ανάρτησή του στο Facebook, αποκάλυψε πως ο ίδιος και η μητέρα του, είναι καλά στην υγεία τους, ενώ ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να του στείλουν μήνυμα, για να τους βοηθήσει όπως μπορεί!

Δείτε ακόμη: Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην Πεντέλη- Εκκενώνεται ο Νέος Βουτζάς (video)

Ο Κώστας Φραγκολιάς έγραψε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν αδέλφια καλημέρα... βρίσκομαι Ραφήνα, λόγο του ότι η μητέρα μου μένει εδώ... όλα καλά μην ανησυχείτε... ο λόγος του post έχει να κάνει με το γεγονός, ότι αν κάποιος χρειάζεται κάτι, θέλει να μάθει για κάτι, να τσεκάρω σπίτι κτλ, στην ευρύτερη περιοχή, (Ραφήνα, Κόκκινο, Μάτι, Ζούμπερι, Άγιο Αντρέα) για την επόμενη ώρα ας μου στείλει μήνυμα. Είμαι με μηχανή και άριστος γνώστης της περιοχής... παρακαλώ όχι like δεν είναι αυτός ο σκοπός μου... ευχαριστώ». Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Βίντεο ντοκουμέντο: Το καμένο αυτοκίνητο που βρήκε τραγικό θάνατο άντρας στο Μάτι!