Φωτογραφίες που ανατριχιάζουν από τη καμένη βίλα της Χριστίνας Λαμπίρη - Αποκλειστικό!

Έγιναν όλα στάχτη!

Φωτογραφίες που ανατριχιάζουν από τη καμένη βίλα της Χριστίνας Λαμπίρη - Αποκλειστικό!

Θύμα της μανίας της φωτιάς "έπεσε" και η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια είδε το σπίτι της στη Ραφήνα να γίνεται στάχτη..

Τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της Θανάσης Αδαμόπουλος, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να σώσουν τα υπάρχοντα τους από την λύσσα της πυρκαγιάς... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ζωζώ Σαπουντζάκη: "Ζω το δικό μου δράμα.."- Κάηκε το σπίτι της ολοσχερώς!

Έβλεπαν την περιουσία τους να χάνεται μπροστά στα μάτια τους και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Η Χριστίνα Λαμπίρη χθες σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο youweekly.gr και στην Τζώρτζια Συρίχα δήλωσε: " Ασ'τα Τζώρτζια! Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 25 συμπολίτες μας... Σε πληροφορώ ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου... Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζώτανε!"

Το σπίτι της Χριστίνας και του συζύγου της βρίσκεται ακριβώς στο Κόκκινο Λιμάνι, εκεί που βρήκαν και τον τραγικό θάνατο οι 25 συνάθρωποι μας. Η φωτιά που έκαψε τα πάντα στη περιοχή δυστυχώς έκαψε και το σπίτι της Χριστίνας Λαμπίρη η οποία σώθηκε σαν από θαύμα τελευταία στιγμή.

Δείτε ακόμη: Ανείπωτη τραγωδία: Νεκροί βρέθηκαν πατέρας και γιος!

Η ίδια και ο σύζυγος της προσπασθούσαν μέχρι και την ύστατη ώρα να σώσουν το σπίτι που δυστυχώς τυλίχθηκε στις φλόγες.

Δείτε ακόμη: Οι πρώτες εικόνες από το μακάβριο έργο των Πυροσβεστών που ελέγχουν τα σπίτια ένα - ένα για απανθρακωμένα πτώματα!

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια μίλησε και στο Star και η περιγραφή της για την πύρινη κόλαση που έζησε πραγματικά έκοψε την ανάσα όσων την άκουσαν αφού γλίτωσε την τελευταία στιγμή...

"Όλα έγιναν με μια ταχύτητα που δεν υπάρχει, δεν το έχω ξαναζήσει ποτέ. Είχα ξαναζήσει τις φωτιές εδώ στο Πικέρμι αλλά δεν έχει καμία σχέση η ένταση, η δύναμη, η ταχύτητα και η εξάπλωση αυτής της φωτιάς.

Δείτε ακόμη: Μαύρα μεσάνυχτα εμφανίστηκε ο Ψινάκης, μεταμφιεσμένος στο Μαραθώνα! Φοβερά μπινελίκια από τους δημότες του

Ο άντρας μου έμεινε πίσω, άντεξε μόνο πέντε λεπτά, προσπαθώντας να περισώσει κάτι, όμως δε μπόρεσε γιατί η ταχύτητα της φωτιάς ήταν τρομερή. Κάποια στιγμή στο δρόμο πανικοβλήθηκα και σκεφτόμουν αν με παίρνει να κατέβω κάτω, στην παραλία. Ευτυχώς που δεν το έκανα βέβαια… Πήρα την Δημοκρατίας για να βγω όσο πιο γρήγορα γινόταν στη Φλέμινγκ όπου γινόταν το αδιαχώρητο! Παιδιά ήταν κόλαση!»

Δείτε ακόμη: Όλη η Ελλάδα αναζητά τα δύο 9χρονα κορίτσια! Όσα είπε ο συντονιστής της έρευνας!

«Έχει τεράστιες ζημιές! Δεν υπάρχει καθόλου η περιοχή! Έχει καταστραφεί ολοσχερώς! Τα σπίτια γύρω μας επίσης! Εμείς έχουμε πάθει τεράστια ζημιά μέσα στο σπίτι. Έξω δεν υπάρχει χώρος πια. Εσωτερικά σοβαρές ζημιές. Είναι τεράστια η θλίψη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν χαθεί με αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά εκφράζω τη λύπη μου, τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες. Είναι γείτονές μας» τόνισε.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Το ανατριχιαστικό post του Τσαλίκη για την καταστροφή - Ήξερε τον 11χρονο που κάηκε...

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι το εστιατόριο που διατηρεί στο Πικέρμι θα είναι για σήμερα ανοιχτό και θα προσφέρει δωρεάν φαγητό στους πληγέντες αλλά και τους πυροσβέστες.

Δείτε ακόμη: Ρούλα Κορομηλά: Βαζει τα γυαλιά στους Έλληνες επώνυμους - «Τώρα σιωπή...»

Όπως θα δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Youweekly.gr το σπίτι της παρουσιάστριας έγινε στάχτη...

Δείτε ακόμη: Ηλίας Ψινάκης: Η τραγική εμφάνιση του μπροστά στην κάμερα που θα συζητηθεί! Δείτε τον να μην μπορεί να επικοινωνήσει! (βίντεο)

Η ίδια το τύλιξε με μουσαμάδες για να προστατέψει ότι μπορεί να προστατευτεί...

Δείτε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη ανάρτηση για την καταστροφή που βρήκε την Ελλάδα...

Το μέγεθος της καταστροφής είναι μεγάλο και το σπίτι της Χριστίνας και του Θανάση δεν θα μπορέσει να είναι σύντομα κατοικήσιμο. Οι εικόνες προκαλούν ανατριχίλα... Μαυρισμένο τοπίο, καμένα δέντρα και παντού στάχτη...

Δείτε ακόμη: Η Πόπη Τσαπανίδου από τις σοβαρότερες κοπέλες δίνει το παράδειγμα!

Λίγο καιρό πριν, η Χριστίνα Λαμπίρη είχε απαθανατιστεί από τον φακό του Youweekly.gr σε αποκλειστική φωτογράφιση μέσα στο σπίτι της. Οι φωτογραφίες ήταν πραγματικά υπέροχες και το σπίτι της μας ταξίδεψε...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Μπράβο στην κοπέλα! Δείτε τι ανεβάζει από την πρώτη στιγμή για τους πληγέντες...

Η ίδια ήταν χαλαρή και ευδιάθετη και μας φιλοξένησε στο σπίτι της που είχε διακοσμήσει με γούστο και κάθε του γωνία ήταν φτιαγμένη με αγάπη...

Δείτε το βίντεο με την περιγραφή της Χριστίνας Λαμπίρη: