Συγκλονιστικές εικόνες από το Μάτι: Μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκε από τον χάρτη!

Το πριν και το μετά...

Συγκλονιστικές εικόνες από το Μάτι: Μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκε από τον χάρτη!

Οι ειδήσεις για τις πυρκαγιές στην Αττική δεν σταματούν να κατακλύζουν τα ΜΜΕ και ο πόνος των πληγέντων δεν βρίσκει σταματημό.

Το Μάτι είναι αναμφισβήτητα από τις περιοχές που υπέστησαν τις μεγαλύτερες καταστροφές σε σημείο που δεν έχει μείνει κυριολεκτικά τίποτα όρθιο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Το μήνυμα της Μαρία Μενούνος που ραγίζει καρδιές! Τι έγραψε στα social media...

Ο αριθμός νεκρών, τραυματιών και αγνοουμένων όλο και αυξάνεται και το πανελλήνιο είναι πραγματικά συγκλονισμένο από τις εξελίξεις.

Μέχρι στιγμής υπολογίζονται: 81 νεκροί, 71 τραυματίες εκ των οποίων οι 10 δια σωληνωμένοι και τέσσερα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παίδων. Ο αριθμός των αγνοουμένων δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής καθώς τα δελτία τύπου και οι πληροφορίες φέρνουν όλο και νέα στοιχεία στην επιφάνεια.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Έγιναν οι πρώτες 10 ταυτοποιήσεις! Τραγικές ώρες στο Νεκροτομείο... (Βίντεο)

Σε ότι αφορά το Μάτι και το Κόκκινο Λιμανάκι που τόσο ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, όσο και οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πλέον εξαφανίστηκε από το χάρτη, τα στοιχεία έχουν ως εξής: συνολικά σε Νέο Βουτζά, Ραφήνα, Μάτι, κάηκαν 12.760 στρέμματα, 6.934 στρέμματα ήταν οικιστική ζώνη, 2.018 στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη, 1.000 στρέμματα χαμηλής βλάστησης καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Άστεγη η χήρα του Θοδωρή Αγγελόπουλου! Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι τους...

Όπως είναι λογικό, οι περιοχές αυτές σήμερα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εικόνα που είχαν πριν 3 μέρες. Το Μάτι δεν είναι πλέον ο επίγειος παράδεισος που ήταν και οι κάτοικοι δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τόσο εύκολα τις εικόνες της κατακαμμένης περιοχής, και κυρίων των απανθρακωμένων γειτόνων, φίλων και συγγενών τους.