Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Παπαδάκης! Η on air έκρηξη του... (Βίντεο)

Τα είπε έξω από τα δόντια!

Βγήκε από τα ρούχα του ο Γιώργος Παπαδάκης! Η on air έκρηξη του... (Βίντεο)
News 26.07.2018 11:41

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στο στούντιο του ΑΝΤ1 λίγο μετά τις φωτιές που ξέσπασαν στην Αττική!

Ο γνωστός δημοσιογράφος, άστραψε και βρόντηξε κυριολεκτικά για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από όλους αυτή η καταστροφή στην Αττική με τους δεκάδες νεκρούς! Διαβάστε παρακάτω...

«Πραγματικά με έχει εκνευρίσει το γεγονός ότι βγαίνουν πάρα πολλοί υπεύθυνοι και ανεύθυνοι, οι οποίοι λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει σε προηγούμενες πυρκαγιές, λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει σε πλημμύρες, σε σεισμούς. Εάν πάμε στο αρχείο και βρούμε δηλώσεις για το τι φταίει, τι δεν έγινε, που δεν υπάρχει σχέδιο, η αυθαιρεσία, είναι ένα γεγονός που επισημαίναμε μετά από κάθε φυσική καταστροφή. Δεν εκδικείται η φύση. Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας από εμάς.

Δείτε ακόμη: Επίθεση άνευ προηγουμένου στον Καμμένο! «Μας αφήσατε να καούμε! Δεν βρίσκω το πτώμα του αδερφού μου!» (Βίντεο)

Βλέπω όλες αυτές τις μέρες ότι γίνεται ένας πλειστηριασμός ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Φτάνει; Όχι. Τι πρέπει να γίνει από σήμερα; Ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος, ο περιφερειάρχης, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος… συσκέπτονται είτε με την παρουσία τηλεοπτικής κάμερας ή όχι. Η οργή του κόσμου δεν φτάνει, θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι! Μην περιμένουμε όταν εκδηλώνεται το γεγονός να βγει ο καθένας από εμάς να πει το μακρύ του και το κοντό του.

Το άλλο το αδιανόητο! Δεν μπορούμε να βρούμε πόσοι είναι οι αγνοούμενοι! Έχουν περάσει 4 μέρες και δεν ξέρουμε ποιοι είναι αγνοούμενοι.

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Το μήνυμα της Μαρία Μενούνος που ραγίζει καρδιές! Τι έγραψε στα social media...

Επιτρέψτε μου να το πω και απευθύνομαι και σε μένα προσωπικά: Σκάστε! Να σκάσουν! Εμένα μου άρεσε αυτός ο παπάς που είπε σκάστε. Το «σκάσε» να το πει ο καθένας στον εαυτό του. Πάνω απ’ όλα, όλοι αυτοί που μας εκπροσωπούν, τους οποίους εμείς επιλέξαμε, εμείς ψηφίσαμε, αλλά και η δική μας φροντίδα για το κομμάτι της ιδιοκτησίας μας χωρίς να μας ενδιαφέρει τι μπορεί να συμβεί σε κατάσταση τέτοια σαν κι αυτή».

Δείτε ακόμη: Το έγκλημα της ΕΛ.ΑΣ. που σκότωσε 81 ανθρώπους! Έδωσε το δικαίωμα να επιλέξουν το τρόπο!

«Το σχέδιο είμαστε εμείς, η παιδεία μας, ο δικός μας πολιτισμός», είπε η Χριστίνα Λαμπίρη! Δείτε το σχετικό βίντεο από το 03.56:

Share