Εξελίξεις με τον Δημήτρη Αρίστο Αλεξόπουλο! Όσα είπε ο άνθρωπος που τον είδε στην παραλία! (βίντεο)

Εξελίξεις με τον Δημήτρη Αρίστο Αλεξόπουλο! Όσα είπε ο άνθρωπος που τον είδε στην παραλία! (βίντεο)

Μέσα από τον εφιάλτη της φωτιάς ξεπηδούν ψήγματα ελπίδας για τους αγνοουμένους. Έτσι λοιπόν αναπτερώνονται οι ελπίδες και για τον 13χρονο Δημήτρη Αρίστο Αλεξόπουλο, τον οποίο αναζητούν οι γονείς του από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού επικοινώνησε με το Star και υποστήριξε ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, με την οποία ήταν μαζί σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο ήρωας Αστυνομικός που έσωσε ηλικιωμένους, κουβαλώντας τους στην πλάτη του! (Βίντεο)

Στις φωτογραφίες αυτές φαίνεται ένα αγόρι με κόκκινη μπλούζα, δίπλα σε μια ηλικιωμένη κυρία, με τον πατέρα να υποστηρίζει ότι πρόκειται για τους δικούς του ανθρώπους.

Κάνει μάλιστα έκκληση στον κύριο Καλογερίκο Νίκο, ο οποίος έβγαλε τις φωτογραφίες να επικοινωνήσει είτε με το Star, είτε με την οικογένεια.

Δείτε ακόμη: Μητέρα φωτογράφος και τα δίδυμα αγγελούδια της "έφυγαν" μαζί- ενώ το σπίτι τους έμεινε άθικτο! (βίντεο)

Επίσης ο κ. Σωτήρης Ντουρμούσης, ο οποίος ήταν στην παραλία της Αργυράς Ακτής τις δύσκολες εκείνες ώρες, είπε στον πατέρα του 13χρονου ότι τον είδε με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Παρ’ όλ’ αυτά από το βράδυ της Δευτέρας η γιαγιά και ο μικρός δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής και δεν έχουν επικοινωνήσει με τους γονείς.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο ήρωας Εγγλέζος που έσωσε πάνω από 15 άτομα από την πύρινη λαίλαπα!

Τελευταία φορά που επικοινώνησαν με τον πατέρα του 13χρονου Δημήτρη ήταν στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας, όταν βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο του θείου του παιδιού στο Μάτι και κατευθύνονταν στην παραλία. Το αυτοκίνητο βρέθηκε άθικτο και κλειδωμένο, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο τις ελπίδες των γονιών.

Πηγή: Star.gr