Φωτιές Αττική: Νέες ελπίδες για τον 13χρονο Δημήτρη! Το αλιευτικό σκάφος και η φωτό ντοκουμέντο!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Φωτιές Αττική: Νέες ελπίδες για τον 13χρονο Δημήτρη! Το αλιευτικό σκάφος και η φωτό ντοκουμέντο!

Νέες ελπίδες στο θρίλερ εξαφάνισης του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου που αγνοείται στις φωτιές στην Αττική!

Συγκεκριμένα τα ίχνη του 13χρονου χάθηκαν στο Μάτι το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όπου βρισκόταν με τον παππού του, την γιαγιά του και τον θείο του. Διαβάστε παρακάτω.....

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Μπράβο στο Νάσο Παπαργυρόπουλο! Η κίνηση ανθρωπιάς για τους πυρόπληκτους!


Όλοι τους μπήκαν στο αυτοκίνητο του τελευταίου για να μετακινηθούν προς τη θάλασσα και να σωθούν και ο πατέρας του υποστηρίζει ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και ανέβηκαν στο Facebook από τον χρήστη Νίκο Καλογερίκο.

Δείτε ακόμη: Γελοίος, καραγκιόζης και επικίνδυνος ο Ψινάκης ως δήμαρχος! Χειρότερος από τον Φίφη...


Παράλληλα αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.

Δείτε ακόμη: Θαύμα! Φωτιές Αττική; Σώθηκαν 65 παιδιά - Η συγκινητική κίνηση της Τριανταφυλλίδου!


Μάλιστα, έχει και πληροφορίες ότι όντως ο γιος του και η πεθερά του βρέθηκαν στη συγκεκριμένη παραλία περιμένοντας το πλοιάριο που θα τους έσωζε αλλά μέχρι στιγμής τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της Δευτέρας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από την πρώτη στιγμή, ο Αναστάσιος Αλεξόπουλος, έχει ανεβάσει στην ειδική σελίδα για τους αγνοούμενους που έχει δημιουργηθεί (missingpeople.audax.gr) τη φωτογραφία του 13χρονου Δημήτρη.