Για πρώτη φορά! Πασίγνωστος ηθοποιός μιλάει για τον χωρισμό και την εξάρτηση στα ναρκωτικά!

Ποιοι Έλληνες έχουν μιλήσει ανοιχτά;

Για πρώτη φορά! Πασίγνωστος ηθοποιός μιλάει για τον χωρισμό και την εξάρτηση στα ναρκωτικά!

Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε μια αφοπλιστική συνέντευξη, ενώ μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στην κοκαΐνη και αποκάλυψε την αιτία χωρισμού του!

Ο λόγος για τον Ντένις Κουέιντ, που μίλησε στην εκπομπή «Megyn Kelly Today», αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τον χωρισμό του με την Μεγκ Ράιαν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η κόντρα στην οικογένεια και η κατάθλιψη του γιου της!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, τόνισε ότι έκανε αποτοξίνωση σε κλινική- ενώ μετά προχώρησε την ζωή του και παντρεύτηκε την ηθοποιό, αποκτώντας τον γιο τους.

"Πέρασα πολλές, πολλές νύχτες ουρλιάζοντας στον Θεό να με βοηθήσει να απαλλαγώ από αυτό, γιατί είχα μόλις μια ώρα να συνέλθω και να πάω στη δουλειά. Μετά την επόμενη μέρα, όταν πήγαινε 4 το απόγευμα, σκεφτόμουν, εντάξει δεν είναι και τόσο κακή η κοκαΐνη"

Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη ηθοποιός παντρεύτηκε 10 χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της! Αποκαλύπτει όλα τα μυστικά τους...

Η Μεγκ Ράιαν έβλεπε τις "μετοχές" της να ανεβαίνουν - κάτι που όπως φαίνεται δεν άντεξε ο ηθοποιός- αφού γέμιζε με ανασφάλειες!

"Όταν γνωριστήκαμε, ήμουν εγώ ο σημαντικός, αλλά στη συνέχεια όταν κυκλοφορούσαμε άκουγες να φωνάζουν το όνομά της. Πρέπει να παραδεχθώ ότι ένιωσα να εξαφανίζομαι", τόνισε μεταξύ των άλλων!

Όσο για το ποιοι Έλληνες είναι μέσα στην λίστα;

Στα δικά μας, ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος, δήλωσε επίσης εθισμένος: «Ήμουνα στο… κάθε μέρα σεξ. Όταν λέμε εθισμένος στο σεξ τελικά εννοούμε εθισμένος στην αδρεναλίνη. Το σεξ είναι φουλ αδρεναλίνη, συν τη σεξουαλική πράξη που είναι εθιστική και από μόνη της».

Δείτε ακόμη: Απιστία & Χωρισμός: Τι συνδέει την Κέιτ Μίντλετον - Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ!

Όσο για το ποιο Έλληνες είναι μίλησαν ανοιχτά;

Πριν από 13 χρόνια, προτού κυκλοφορήσει ο πρώτος του δίσκος με τον Φοίβο, ο Γιώργος Μαζωνάκης, χρειάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα μακράς διαρκείας, διότι υπήρχε η δύσκολη περίοδος των εξαρτήσεων.



Πάνος Μουζουράκης

O ίδιος παραδέχεται: "Τα ναρκωτικά τα έκοψα, γιατί άρχισαν να με "χαλάνε". Το μόνο πράγμα που έκανε το χασίς ήταν να πολλαπλασιάζει τις ανασφάλειες μου. Έτσι το σταμάτησα".


Δημήτρης Σκαρμούτσος

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες celebrities που μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. "Δεν θεωρώ ότι είναι κακό που παραδέχτηκα ότι έχω κάνει ηρωίνη, γιατί είμαι εδώ, είμαι ζωντανός και δημιουργικός. Όταν μπλέκεις με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, παύεις να κυριεύεις εσύ τον εαυτό σου".

Δείτε την συνέχεια εδώ!