Εικόνες βιβλική καταστροφής! Η αυτοψία της Αποστολίας Ζώη που σοκάρει!

Εικόνες βιβλική καταστροφής! Η αυτοψία της Αποστολίας Ζώη που σοκάρει!

Ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική, με πολλούς ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους και πολλοί να είναι τραυματισμένοι ή αγνοούμενοι!

Όλος ο κόσμος έχει κινητοποιηθεί- ενώ μέσα σε αυτούς είναι και η Αποστολία Ζώη! Η αγαπημένη τραγουδίστρια, βρέθηκε στην περιοχή Μάτι και το κείμενο της - αλλά και οι εικόνες που απαθανάτισε είναι απλά συγκλονιστικές! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε τι έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια:

Δείτε ακόμη: Ταυτοποιήθηκε και η σορός της Σπηλιώτη; Η δήλωση σοκ πασίγνωστου ηθοποιού!

«Έχω περάσει από όλα τα συναισθήματα αυτές τις μέρες όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Είχα την ανάγκη να πάω να βοηθήσω από κοντά χωρίς να ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Έτσι ακριβώς όπως θα ήθελα κι οι άλλοι να κάνουν για μένα. Αντίκρισα ένα παράδεισο που είχε μετατραπεί σε κόλαση. Ανθρώπους σε απόγνωση να ψάχνουν τις οικογένειές τους. Άλλους να προσπαθούν να μαζέψουν απελπισμένα τις κατεστραμμένες τους περιουσίες.

Δείτε ακόμη: Η πυρκαγιά μέσα από τα μάτια ενός παιδιού! Το κείμενο που πρέπει όλοι να διαβάσετε!

Συντρίμμια παντού.Στάχτη στον αέρα,αποπνικτική ατμόσφαιρα.Άκουσα ιστορίες που δεν τις χωράει ο νους σου για το τι διαδραματίστηκε εκείνες τις ώρες.Ιστορίες που σε στοιχειώνουν. Ειδα όμως κι αλληλεγγύη,αγάπη και ανθρώπους σαν μια γροθιά.Οι προμήθειες δεν σταμάτησαν να έρχονται και οι άγνωστοι γινόντουσαν φίλοι κι ένα "χέρι βοηθείας" είτε κυριολεκτικά είτε ψυχολογικά.

Δείτε ακόμη: Θα πάθετε πλάκα! Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει δώσει 7,000 ευρώ για φόρεμα!


Ένιωσα περηφάνια και συγκίνηση. Παραμέρησα την οργή που είχα πριν φτάσω εκεί και άρχισα να ψάχνω για οποιοδήποτε ίχνος ζωής,με όσο θάρρος είχα,αφού δεν ήξερα τι μπορεί να αντικρίσω μέσα στα ερείπια.Μέχρι που έδυσε ο ήλιος και τα πόδια μου δεν με κρατούσαν.Έφυγα από εκεί κι η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει.Η Ελλάδα του 2018 με έχει απογοητεύσει και μ'έχει εξοργίσει.Για τους Έλληνες όμως μόνο περηφάνια νιώθω.Προσεύχομαι για τις οικογένειες που από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε η ζωή τους τόσο τραγικά.Η θλίψη μου είναι τεράστια.Η σκέψη μου είναι μαζί σας. #prayforgreece», έγραψε χαρακτηριστικά ή τραγουδίστρια!

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε: