Αποκλειστικό! - H πρώτη κίνηση της Μαρίας Τσούτσια μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr που ραγίζει καρδιές...

Αποκλειστικό! - H πρώτη κίνηση της Μαρίας Τσούτσια μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη Jr που ραγίζει καρδιές...

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει τις τελευταίες δυο εβδομάδες η Μαρία Τσούτσια. Η σύντροφος του Σωκράτη Κόκκαλη Jr έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της από την μέρα που ενημερώθηκε πως ο αγαπημένο της είναι νεκρός...

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που η είδηση του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ κάνει τον γύρο του κόσμου! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ψινάκη μήπως... ξέχασες κάτι; Σε εγκαταλείπουν ένας - ένας! Ηλία ακούς;

Η όμορφη Μαρία από εκείνη την ημέρα έχει δίπλα της ανθρώπους που την αγαπούν και την προσέχουν, λίγους καλούς φίλους και συγγενείς που προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Μάλιστα όλοι τρόμαξαν όταν η Μαρία λίγη ώρα πριν του συντρόφου της κατέρρευσε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε ακόμη: Οι νεκροί δεν γυρίζουν πίσω... να μας εξηγήσουν γιατί έγινε στάχτη το Μάτι...

Στην ίδια κατάσταση όμως είναι όλες αυτές τις μέρες. Το σπίτι που στέγαζε την αγάπη τους και τα όνειρα τους για το κοινό τους μέλλον τώρα δεν τη χωράει.

Το ζευγάρι ήταν τρομερά αγαπημένο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοίμαζαν τον γάμο τους για το καλοκαίρι του 2019! (Δείτε εδώ! το σχετικό ρεπορτάζ)

Δείτε ακόμη: Αγωνία: Μάχη για τη ζωή της δίνει πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος στο κρεβάτι του νοσοκομείου!

Ο θάνατος όμως τους πρόλαβε και δυστυχώς η Μαρία Τσούτσια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της! Η πρώτη κίνηση της Μαρίας ήταν αναμενόμενη... Ήθελε να απομονωθεί και να μπορέσει να κλάψει τον αγαπημένο της με την ησυχία της. Χωρίς δήθεν συμπαραστάτες, χωρίς φλας, χωρίς τραγωδίες και χωρίς κάμερες. Διακριτικά!

Έτσι όπως ακριβώς στεκόταν στο πλευρό του Σωκράτη Κόκκαλη τα 4 αυτά χρόνια που τα δυο νέα παιδιά ήταν ζευγάρι. Η Μαρία Τσούτσια έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media σχεδόν την ίδια στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του νεαρού επιχειρηματία.

Όταν η Μαρία νιώσει έτοιμη να αντιμετωπίσει όλη αυτή την πλημμύρα και τον καταιγισμό των μηνυμάτων από γνωστούς και αγνώστους τότε θα ξανα ενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της... Μέχρι τότε έχει προτιμήσει την απομόνωση και προτιμά να περνά ώρες παρέα με τις σκέψεις της για τον δικό της Σωκράτη...