Χρύσα Σπηλιώτη: Το μήνυμα και οι φωτογραφίες που φέρνουν δάκρυα...

Χρύσα Σπηλιώτη: Το μήνυμα και οι φωτογραφίες που φέρνουν δάκρυα...

Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία αφού είχαν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Σπύρος Μπιμπίλας και Χρύσα Σπηλιώτη γνωρίζονται περισσότερα από 20 χρόνια.

Τα ίχνη της ηθοποιού έχουν χαθεί από τη μέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Οργισμένος ο Γιάννης Αϊβάζης: "Να βάλετε τις καρέκλες στον... σας"! - Το ξέσπασμα και η μήνυση του ηθοποιού!

Ο σύζυγος της Δημήτρης Τουρναβίτης, δυστυχώς ταυτοποιήθηκε και είναι ένα από τα θύματα που άφησε πίσω της η φωτιά. Η ελληνική showbiz και απλοί άνθρωποι, εύχονται να μην βρεθούν άλλοι νεκροί και όλοι οι συνάνθρωποι μας που αγνοούνται να βρεθούν ζωντανοί.

Δείτε ακόμη: Διακοπές στον Σκορπιό για την κόρη της Μπαλατσινού, Αμαλία! - Οι αναρτήσεις στα social media!

Το ίδιο εύχεται και ο Σπύρος Μπιμπίλας για την καλή του φίλη Χρύσα. Ο ηθοποιός δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από το παρελθόν τους... Στη μια παίζουν σαν μικρά παιδιά ενώ στην άλλη είναι στιγμιότυπο από κάποια παράσταση τους...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Και όμως η Μαρία Τσούτσια ήταν στην κηδεία του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ! - Παρασκήνιο

Τις φωτογραφίες συνόδευσε με μια συγκινητική λεζάντα: "Με την πολυαγαπημένη μου φιλη Χρύσα Σπηλιώτη 38 χρονια πριν...Γεμάτοι όνειρα...Ξεκίνησε πλάι μου παίζοντας στο θρυλικό "Πρός κατεδαφισιν"....στο "Ασκητικο Θέατρο"...Σημερα όλοι μαζί ευχόμαστε να βρεθείς...Να γίνει ενα θαύμα... χρυσό κορίτσι...."