Εξελίξεις βόμβα στον Ant1! Όλα αλλάζουν στο κανάλι μετά τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού!

Τι αλλάζει στο κανάλι μετά από χρόνια...

Εξελίξεις βόμβα στον Ant1! Όλα αλλάζουν στο κανάλι μετά τον θάνατο του Μίνωα Κυριακού!

Χρονιά τεράστιων αλλαγών είναι αυτή που έρχεται όσον αφορά τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Από τον χειμώνα είναι ήδη γνωστή η σύμπραξη του ALPHA το Star με το κανάλι της Κάντζας να μετακομίζει στη Νέα Κηφισιά. Ωστόσο αυτό που γίνεται τώρα γνωστό είναι πως οι οι εγκαταστάσεις της Κάντζας δεν θα μείνουν ανεκμετάλλευτες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φωτιές Αττική: Η ανάρτηση τυφλού επιζήσαντα που ραγίζει καρδιές! «Θα είχα καεί αν...»

Ο ΑΝΤ1 λοιπόν αναμένεται να μετακομίσει στις εγκαταστάσεις του ALPHA το φθινόπωρο. Και όμως το κανάλι του Αμαρουσίου, αφήνει πίσω του το ιστορικό κτήριο και αναμένεται να μετακομίσει στην Κάντζα.

Σύμφωνα με την «Realnews» το κανάλι του Αμαρουσίου επεξεργαζόταν το σχέδιο της μετακόμισης τα τελευταία δύο χρόνια. Στην αρχή εξέετασαν το ενδεχόμενο να χτίσουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στους Θρακομακεδόνες ωστόσο το σχέδιο αυτό εγκαταλείφθηκε.

Δείτε ακόμη: Η φωτιά έγλειψε το σπίτι του αλλά εκείνος σώθηκε! Η ιστορία πίσω από το βίντεο στις φωτιές που έγινε viral!

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα το πολύ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν μετακομίσει στην Κάντζα η διοίκηση και όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του ομίλου ΑΝΤ1. Στο παλιό κτίριο του ALPHA θα βγαίνει όλη η ροή του προγράμματος του καναλιού ενώ σταδιακά θα μετακομίσουν και όλες οι εταιρείες του ομίλου, τα ραδιόφωνα, η Δάφνη εκδοτική αλλά και η ναυτιλιακή.

Δείτε ακόμη: Ηλίας Ψινάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη παραίτηση του! Τι απαντά στα όσα ακούγονται; (Βίντεο)

Στο δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν σκέψεις στο ιστορικό κτίριο του Αμαρουσίου που έχει συνδεθεί με τον ΑΝΤ1 να διατηρηθεί ένα μικρός χώρος για συναισθηματικούς κυρίως λόγους.

Μεγάλες αλλαγές στο κανάλι μετά τον θάνατο του Κυριακού! Μήπως ετοιμάζεται για μια νέα εποχή;

Πηγή: athensmagazine.gr

TAGS