Άκης Σακελλαρίου: Τα λόγια των γιατρών στην γυναίκα του που έφεραν δάκρυα! Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του..

Ο ηθοποιός δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του!

Άκης Σακελλαρίου: Τα λόγια των γιατρών στην γυναίκα του που έφεραν δάκρυα! Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του..

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει εδώ και λίγες ώρες ο αγαπημένος ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου!


Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην εντατική μετά τη βαριά πνευμονία που εκδήλωσε λόγω του βακτηρίου legionella. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Power of Love: Ποιοι παίκτες έγιναν ζευγάρι μετά το παιχνίδι; Όλη η αλήθεια μόνο εδώ!


Μέχρι και προχθές ο ασθενής νοσηλευόταν στο Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας (ΚΑΑ) του Α' Παθολογικού Τομέα του νοσοκομείου «Σωτηρία», ωστόσο η μεταφορά του στην άλλη ΜΕΘ ήταν μονόδρομος καθώς το ΚΑΑ διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του προκειμένου να γίνει η προγραμματισμένη απολύμανση.


Όλες αυτές τις ώρες η σύζυγος του, Τίνα Βασιλικού δεν λείπει λεπτό από το πλευρό του! Η ίδια είναι γνωστή διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και το ζευγάρι είναι παντρεμένο αρκετά χρόνια! Η Τίνα δεν αγαπά τη δημοσιότητα και είναι πολύ σπάνιες οι φορές που τους έχουμε δει σε κοσμικό γεγονός. Έτσι και τώρα, αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν επιθυμεί πολύ «βαβούρα» για τον άνθρωπο της. Παραμένει σιωπηλή, πάντα δίπλα του και μιλά συνεχώς με τους γιατρούς για να ενημερωθεί για τον Άκη της ώστε να μεταφέρει τα νεότερα στα παιδιά τους.

Δείτε ακόμη: Άκης Σακελλαρίου: Η σπάνια νόσος και ο Γολγοθάς της οικογένειας! Τα λόγια έξω από την εντατική...


Τα λόγια των γιατρών που έφεραν δάκρυα
Τις πρώτες ώρες που ο ηθοποιός νοσηλευόταν στην εντατικοί, οι ειδικοί παρέμεναν πολύ επιφυλακτικοί σχετικά με την υγεία του, αφού περίμεναν να δουν αν ο οργανισμός του θα ανταποκριθεί στη θεραπεία. Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση τα πρώτα χαμόγελα έκαναν την εμφάνιση τους έξω από το λεκό δωμάτιο της εντατικής!

Δείτε ακόμη: Χρύσα Σπηλιώτη: Η απαράδεκτη κίνηση στην κηδεία! Πώς πήγαν να σπιλώσουν τη μνήμη της!

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και εκφράζεται από τους γιατρούς, συγκρατημένη αισιοδοξία! Η Τίνα, μόλις άκουσε τα λόγια των γιατρών δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα! Κλάματα και δάκρυα χαράς, αφού η αγωνία της όλες αυτές τις μέρες είχε χτυπήσει κυριολεκτικά «κόκκινο»! Αμέσως, έσπευσε να πάρει τηλέφωνο τα παιδιά τους, τις μεγάλες αδυναμίες του ηθοποιού σχετικά με το ότι μπορούν επιτέλους να ξεκινήσουν να ονειρεύονται τη στιγμή που ο Άκης Σακελλαρίου θα επιστρέψει ξανά κοντά τους!

Δείτε ακόμη: Άκης Σακελλαρίου: Ποιος είναι ο αγαπημένος ηθοποιός που νοσηλεύεται στην εντατική!

Πότε θα πάρει εξιτήριο ο ηθοποιός
Ο Άκης Σακελλαρίου στάθηκε σαν πραγματικός μαχητής απέναντι στη σπάνια νόσο από την οποία κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του! Η νόσος των λεγεωνάριων εμφανίζει συμπτώματα με πυρετός, ρίγος, κεφαλαλγία, πόνο στους μυς, που στην συνέχεια εξελίσσονται σε ξηρό βήχα, δυσκολία στην αναπνοή, ακόμη και βαριάς μορφής πνευμονίας.

Τα συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθούν ακόμη και σε διάστημα δέκα ημερών, ενώ η πλειονότητα των ασθενών απαιτείται να νοσηλευθεί, αν και δεν νοσούν όλοι, αφού κάποιοι το αντιλαμβάνονται ως βαρύ κρυολόγημα.

Δείτε ακόμη: Νόσος των λεγεωνάριων: Ποια είναι η ασθένεια που έπληξε τους Άκη Σακελλαρίου και Μάνο Αντώναρο;

Σημειώνεται ότι το βακτήριο που την προκαλεί, εντοπίζεται σε συστήματα νερού, ενώ αποικίζει σε συστήματα ύδρευσης, όπως και το δίκτυο παροχής θερμούς ή κρύου νερού. Το εξιτήριο για τον ηθοποιό δεν θα βγει μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού μετά την εντατική θα μεταφερθεί στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και κατόπιν αν όλα πάνε καλά θα μεταφερθεί σε απλό θάλαμο νοσηλείας, όπως ορίζει η διαδικασία που όλοι οι ασθενείς ακολουθούν. Εμείς να ευχηθούμε να είναι όλα περαστικά!