Κραυγή απόγνωσης για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Η "μάχη" με τα ναρκωτικά....

Τον δικό της αγώνα δίνει η τραγουδίστρια με τα ναρκωτικά και συγκεκριμένα με την ηρωίνη

Κραυγή απόγνωσης για πασίγνωστη τραγουδίστρια! Η

Πολύ δύσκολες στιγμές για την αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία παραλίγο να χάσει την ζωή της από υπερβολική δόση ναρκωτικών!

Η ίδια, εισήχθη στο νοσοκομείο του L.A έπειτα από υπερβολική δόση ηρωίνης, που λίγο έλειψε να της κοστίσει την ζωή! Η είδηση συγκλόνισε τους θαυμαστές της και όχι μόνο που έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ο γάμος του καλοκαιριού στην Κρήτη! Σόφη Πασχάλη, Ντάρια και Βίκυ Κάβουρα έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Ο λόγος για την Ντέμι Λοβάτο, που βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση- ενώ αναρρώνει, έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα της πρόσωπα!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το περιβάλλον της επιθυμεί η τραγουδίστρια να πάει σε κέντρο απεξάρτησης και να ζητήσει βοήθεια!

Τα ξένα Μέσα κάνουν λόγο, ότι ο στενός κύκλος της σκοπεύει μόλις πάρει εξιτήριο να την στείλει απευθείας να απεξαρτηθεί!

Δείτε ακόμη: Ο γάμος του καλοκαιριού στην Κρήτη! Σόφη Πασχάλη, Ντάρια και Βίκυ Κάβουρα έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Λιτό και απέριττο είναι το μήνυμα που φαίνεται να της στέλνουν: "Είτε θα ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό της είτε θα χάσει ορισμένες από τις στενές σχέσεις που διατηρεί". Από την άλλη πλευρά, στενός συνεργάτης της Ντέμι Λοβάτο, ανώνυμα, κατήγηλε την σοβαρότητα του ζητήματος, αφού όπως είπε αν δεν ζητήσει βοήθεια μπορί να χάσει την ζωή της!

Δείτε ακόμη: «Καμπανάκι» από το ΚΕΕΛΠΝΟ για τη νόσο των λεγεωνάριων! Τι πρέπει να προσέξετε!

Γνωστό είναι ότι στο παρελθόν η 26χρονη αντιμετώπισε προβλήματα με την κατάθλιψη και την νευρική ανορεξία, κερδίζοντας μια πολύ δύσκολη μάχη!

H Ντέμι Λοβάτο, είχε δηλώσει τότε, πως η γυμναστική της είχε βοηθήσει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της!

"Μπορώ να σας πω, πως αντιμετώπιζα βαθιά κατάθλιψη αλλά η γυμναστική με έβγαλε από το τούνελ. Μπήκα στο Jiu Jitsu γιατί μου άρεσε να βλέπω ανθρώπους να παλεύουν. Νομίζω ότι έχτισε την αυτοπεποίθηση μου και μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου"