Ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Δεν πάει ο νους σας! Και όμως είναι Ελληνίδα κουκλάρα παρουσιάστρια

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας σας, θα σας πούμε πως είναι μια πανέμορφη παρουσιάστρια

Ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Δεν πάει ο νους σας! Και όμως είναι Ελληνίδα κουκλάρα παρουσιάστρια

Η μικρή και τριανταφυλλένια, με τα τεράστια γκριζοπράσινα μάτια και όμως είναι η Ζέτα Μακρυπούλια! Στην φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από το Νηπιαγωγείο η κούκλα Ζέτα είναι ντυμένη σαν... κρεμμύδι.

Η Ζέτα μεγάλωσε, έγινε μια κούκλα και όλα τα φλας αστράφτουν κάθε φορά που κάνει κάποια εμφάνιση.. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κράξιμο άνευ προηγουμένου σε Χρηστίδου - Μαραντίνη! «Jay Z και Beyonce των φτωχών»!

Αν, όταν ήταν πιτσιρίκι, έλεγες στην "Αγορίτσα" (κι όμως έτσι βαφτίστηκε)πως θα έβγαζε εκατομμύρια και θα ήταν παρουσιάστρια, ηθοποιός αλλά και "μούσα" πασίγνωστης εταιρείας μόδας δεν θα σε πίστευε!

Η Ζέτα αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους και φυσικά εκείνοι την αποθεώνουν...

Δείτε ακόμη: "Κυκλοφορώ με το ίδιο φόρεμα δύο μέρες τώρα!"! Η ατάκα.. όλα τα λεφτά της Σαπουντζάκη για τις φωτιές στην Αττική!

Δείτε ακόμη: Έκτακτο: Μετά τον Άκη Σακελλαρίου κι άλλος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός στο νοσοκομείο!

Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, φαίνεται η "τσαχπίνα" Ζέτα, πιτσιρίκι με τη μητέρα της. Όπως βλέπετε και εσεις, ήταν σωστό αγοροκόριτσο! Αγορίτσα όνομα και πράγμα! Φυσικά η άνεση της με τον φωτογραφικό φακό ήταν από τότε δεδομένη! Το γλυκό κορίτσι από τον Κολωνό, που ζει τον έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι μια πραγματική κούκλα!