Χάρος: Ποια παίκτρια του Survivor του λείπει και το δηλώνει δημόσια!

Για ποια χτυπάει η καμπάνα;

Χάρος: Ποια παίκτρια του Survivor του λείπει και το δηλώνει δημόσια!

Όλα τα περιμέναμε από τον Σώζοντα, αλλά αυτό σίγουρα μας τράβηξε την προσοχή περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

Ο πρώην παίκτης του Survivor απολαμβάνει τις διακοπές του, όμως στο μυαλό του βρίσκεται μια άλλη πρώην παίκτρια στην οποία και εκδήλωσε τα συναισθήματά του! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η ατάκα γνωστού Έλληνα ηθοποιού που μας άφησε κάγκελο! «Έκανα Instagram για να με βλέπει η πρώην μου»!

Ο Σώζων παρ'ότι βρισκόταν στην ομάδα των Διασήμων φαίνεται πως ήρθε αρκετά κοντά με τη Μελίνα Μεταξά η οποία τη στιγμή που αυτός βρισκόταν στο παιχνίδι αγωνιζόταν για τους Μαχητές.

Απ'ότι φαίνεται το γεγονός αυτό δεν τους εμπόδισε από το να ταιριάξουν και να κάνουν καλή παρέα, καθώς είναι και οι δύο από τους πιο εκρηκτικούς και ιδιαίτερους χαρακτήρες που πέρασαν από το παιχνίδι, πράγμα που μάλλον τους έκανε κολλητούς φίλους!

Δείτε ακόμη: "Κυκλοφορώ με το ίδιο φόρεμα δύο μέρες τώρα!"! Η ατάκα.. όλα τα λεφτά της Σαπουντζάκη για τις φωτιές στην Αττική!

Ο Σώζων δηοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου βρίσκεται στην παραλία με έναν φίλο του και στη λεζάντα γράφει πως του λείπει η Μελίνα!

Η ίδια φυσικά δεν δίστασε να ανταποκριθεί στην εκδήλωση αγάπης του Σώζοντα και σχολίασε ότι στέλνει και στους δύο εικονιζόμενους την αγάπη της μέχρι να τους συναντήσει!

Δείτε ακόμη: Έκτακτο: Μετά τον Άκη Σακελλαρίου κι άλλος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός στο νοσοκομείο!

Δείτε εδώ την ανάρτησή του: