Σοκαριστική αποκάλυψη Έλληνα πολιτικού: "Πέρασα ξυστά από την αρρώστια..." - Τι συμβαίνει με τη νόσο των κλιματιστικών;

Η ύπουλη νόσος των κλιματιστικών και οι αποκαλύψεις από πολιτικό που νόσησε και σώθηκε!

Σοκαριστική αποκάλυψη Έλληνα πολιτικού:

Μέσα Ιουλίου και τόσο ο πολιτικός όσο και ο δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί τον θάνατο του Μάνου Αντώναρου. Τότε ήταν που ακούσαμε για πρώτη φορά την περιβόητη "Νόσο των Κλιματιστικών" ή αλλιώς "Νόσο των Λεγεωνάριων".

Ξαφνιαστήκαμε αλλά δεν δώσαμε όλοι μας και πολύ μεγάλη σημασία... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σμαράγδα Καρύδη: Περί προσευχής και ευθύνης - Η απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε και το νέο ξέσπασμα για τις φωτιές

Μέχρι που η συγκεκριμένη νόσος... ξανά χτύπησε! Αυτή τη φορά επέλεξε τον αγαπημένο ηθοποιό Άκη Σακκελαρίου. Και τότε καταλάβαμε ότι κάτι γίνεται... Ότι κάτι δεν πάει καλά... Ο ηθοποιός νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα στην εντατική και η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή. Αν και η συγκεκριμένη νόσος έχει θνησιμότητα 5-10%, η αγωνία για τον ηθοποιό είναι μεγάλη.

Δείτε ακόμη: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το κορίτσι ξενυχτάει με τον Σχοινά αλλά... στέλνει μηνύματα στον Κωνσταντίνο της! (βίντεο)

Και ενώ, τόσο η ελληνική showbiz αλλά και ο απλός κόσμος συζητάνε για το θέμα αυτό, έρχεται μια αποκάλυψη στην εκπομπή "Σ/Κ Παντού" του Epsilon να μας... σοκάρει αλλά να μας ενημερώσει κιόλας γι'αυτή την ύπουλη ασθένεια!

Δείτε ακόμη: Μπράβο στην Κωνσταντίνα Μιχαήλ! Ακόμα και τώρα είναι δίπλα στους πληγέντες...

Όπως μάθαμε μέσα από την εκπομπή η νόσος των λεωναρίων είναι ναι μεν η νόσος των κλιματιστικών αλλά πλέον δεν ανταποκρίνεται στα νέας γενιάς κλιματιστικά που έχουμε όλοι πλέον σπίτι μας.

Τα πρώτα κρούσματα ήταν μαζικά, γι' αυτό και ονομάστηκε νόσος των λεγεωναρίων. Κάποια στιγμή, λεγεωνάριοι διέμεναν σε ξενοδοχείο, όπου νόσησαν μαζικά και αρκετοί εξ'αυτών πέθαναν...

Ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, Μαρίνος Γαρνέλης, βγήκε σε τηλεφωνική γραμμή και όπως αποκάλυψε πέρασε "ξυστά" από τη συγκεκριμένη νόσο και μάλιστα δεν είχε καταλάβει ότι είναι άρρωστος!

Δείτε ακόμη: Συγκλονιστική μαρτυρία από το Μάτι: Η προσπάθεια της μάνας να σώσει το 6 μηνών βρέφος! (βίντεο)

Ο οργανισμός του δεν είχε παρουσιάσει κάποια κάμψη όπως ανέφερε ώστε να τον ανησυχήσει. Η γυναίκα του όμως η οποία είναι γιατρός, ήταν αυτή που κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του και τον πήγε με την βια στο νοσοκομείο!

Εκεί οι γιατροί αρχικά δεν κατάλαβαν τι γίνεται και τι είχε ο δήμαρχος μέχρι που πήγε στο νοσοκομείο Σωτηρία. Γιατροί και νοσοκόμοι έπεσαν πάνω του και στην κυριολεκτικά τον έσωσαν!

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, Μαρίνος Γαρνέλης: