Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Είδηση σοκ: Ξανά μαζί Μπαλατσινού- Κικίλιας;

Είδηση σοκ: Ξανά μαζί Μπαλατσινού- Κικίλιας;
News 04.08.2018 14:59

Λίγες ημέρες πριν η Ελλάδα χτυπηθεί από την φονική τραγωδία στο Μάτι, στην άλλη άκρη του Αιγαίου "παίχτηκε", μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ένα άλλο έργο, πολύ ιδιωτικό, που αφορούσε δύο πολύ διάσημους ανθρώπους.

Όπως αναφέρεται στο περιοδικό "Ciao", το πρώην ζευγάρι διατηρεί ακόμα επαφές, όμως δεν έχουν λύσει κάποια θέματα που προέκυψαν ανάμεσα τους και έδωσα ένα τόσο βίαιο τέλος στη συγκατοίκηση τους.. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ξανά ερωτευμένη μετά τον χωρισμό! Ελληνίδα "κόλαση" μας συστήνει τον σύντροφό της!

Σύμφωνα με το ίδιος δημοσίευμα, προσπαθούν όμως, αλλά είναι αποφασισμένοι να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το γεγονός ότι παλεύουν για τη σχέση τους πριν να είναι απόλυτα βέβαιοι ότι θα προχωρούν ξανά μαζί.

Δείτε ακόμη: Άκης Σακελλαρίου: Παραμένει στην εντατική - Όλες οι εξελίξεις με την υγεία του αγαπημένου ηθοποιού

Έτσι ο Βασίλης Κικίλιας πήγε στην Πατμό για να συναντήσει την Τζένη στο σπίτι της, μακριά από τα τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς. Ο Βασιλής Κικίλας έμεινε λίγες ημέρες στην Πάτμο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από το περιβάλλον των δύο εμπλεκόμενων και αυτές τις λίγες ημέρες οι δυο τους δεν βγήκαν καθόλου από το σπίτι της παρουσιάστριας. Έμειναν μέσα, μιλώντας κυρίως, αλλά και προσπαθώντας να λύσουν τα θέματα τους και να έρθουν ακόμη πιο κοντά, ξεπερνώντας τα προβλήματα του παρελθόντος.

Δείτε ακόμη: Μάχιμοι οι Μαχητές στη Μύκονο! Τρέλαναν το νησί οι πρώην παίκτες!

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες είχαν κανονίσειμάλισταακόμη και μια απόδραση, αλλά ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στην Αθηνά και εκεί οτν πέτυχαν οι μεγάλες φωτιές, γεγονός που τον κράτησε στην πρωτέυουσα και στο καθήκον του ως πολιτικός.

Δεν αποκλείεται όμως, όταν όλα αυτά τελειώσουν, οι δυο τους να πάνε και πάλι κάπου για λίγες μέρες μαζί, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τον λίγο αλλά πολίτιμο χρόνο που περνάνε μαζί.

Πηγή: Από περιοδικό Ciao

Share