Χριστίνα Λαμπίρη: "Εκεί που έβλεπες καπνό..."- Η ανατριχιαστική περιγραφή της για την φωτιά!

Χριστίνα Λαμπίρη:

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το μέγεθος της τραγωδία που έλαβε χώρα στην ανατολική Αττική!

Πολλοί συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους και οι στιγμές μόνο εφιαλτικές για κάποιον που έζησε από κοντά την πύρινη λαίλαπα που κατέστρεφε τα πάντα στο πέρασμα της! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ρόδος: Θρίλερ με σκελετό που βρέθηκε στο νησί! - Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας;

Επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις, είναι καλύτερο να δώσουμε τον λόγο στη Χριστίνα Λαμπίρη και τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο, που μας ξεναγούν στο σπίτι τους και τη γύρω περιοχή με έναν διαφορετικό τρόπο και μας περιγράφουν πώς έζησαν την τραγωδία από πρώτο χέρι.

"Με έδιωξε ο Θανάσης, έβαλα τον σκύλο στο αμάξι και έμεινα δέκα λεπτά σταματημένη ακριβώς στο διπλανό σπίτι."- η δημοσιογράφος εξηγεί ότι δεν ήξερε αν έπρεπε να μείνει ή να φύγει. Ο σύζυγός της, Θανάσης Αδαμόπουλος, της είπε: "Όπως είσαι, μπες στο αντίθετο ρεύμα και φύγε"- Δείτε αναλυτικά (εδώ)

Δείτε ακόμη: Μάνος Παπαγιάννης: Μετά την κόντρα με την Παυλίδου επιστρέφει στο Χυτήριο - "Εχει πάρει τη δικαστική οδό..."

Όσο για αυτά τα δέκα λεπτά;

"Έπαιρνα και ξαναέπαιρνα τηλέφωνο τον Θανάση και του έλεγα "πες μου τι να κάνω, να αφήσω το αυτοκίνητο και να γυρίσω πίσω;" Μπήκα στο αντίθετο ρεύμα, έφτασα μέχρι τον κεντρικό και έφυγα από στενά. Σκέφτομαι πως όση ώρα ήμουν εδώ πίσω μου στην Αργυρά Ακτή καιγόταν κόσμος, έβλεπα την άκρη της φλόγας πάνω στα πεύκα από τον καθρέφτη. Η φωτιά ήταν ασύλληπτου μεγέθους και έτρεχε με τρελή ταχύτητα. Εκεί που έβλεπες καπνό, σε πέντε λεπτά σου έκαιγε το σπίτι", είπε μεταξύ των άλλων η Χριστίνα Λαμπίρη!