Κυριακή Τσανικίδη: Ντύνεται νύφη η πρώην παίκτρια του Power of Love στο πλευρό του Σωκράτη!

Τι αποκάλυψε στο Youweekly.gr η Κυριακή Τσανικίδη για τον γάμο της;

Κυριακή Τσανικίδη: Ντύνεται νύφη η πρώην παίκτρια του Power of Love στο πλευρό του Σωκράτη!

Μπορεί να μην κέρδισε το πρώτο βραβείο, ωστόσο η Κυριακή Τσανικίδη είναι από τις λίγες που βρήκαν τον έρωτα στο "Power of Love" κι ας μην ταξίδεψε με αυτόν τον σκοπό στην Κωνσταντινούπολη.

Η Κυριακή Τσανικίδη αποκάλυψε αποκλειστικά στο Youweekly.gr όλη την αλήθεια για τον γάμο και μας έλυσε την απορία για το αν θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Σωκράτη Ελ Γκαμαλί! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το σκάνδαλο άνευ προηγουμένου!

Υπάρχει προοπτική γάμου στη σχέση της με τον Σωκράτη; Η Κυριακή Τσανικίδη μας απαντάει αφοπλιστικά: "Ποτέ δεν ξέρεις, και οι δυο είμαστε σε μια τέτοια ηλικία. Όμως είναι πολύ νωρίς, είμαστε μόνο πέντε μήνες μαζί, αν δεν ζήσεις ενάμιση - δυο χρόνια με τον άλλον δεν μπορείς να ξέρεις.

Δείτε ακόμη: Κορίτσια κρατηθείτε! Ο Χάρος... βγήκε παγανιά! Το επαγγελματικό βήμα που μας άφησε άφωνους!

Η Κυριακή Τσανικίδη όμως μας αποκάλυψε και κάτι ακόμα... Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι... ζηλιάρης! "Τον ενοχλεί όταν η κοπέλα του δίνει δικαιώματα και σε αυτός ίσως να συμπεριλαμβάνεται μια φωτογραφία με μαγιό που δείχνει τα "προσόντα" της... Μου το σχολίασε όταν ανέβασα μια, δεν του αρέσει.

Δείτε ακόμη: Και η Ζόζεφιν... τον χαβά της! Η προκλητική κίνηση που άναψε φωτιές!

Όμως η αλήθεια είναι, πως ούτε η Κυριακή... πάει πίσω στο θέμα της ζήλιας! "Είμαι ζηλιάρα και ψάχνω το κινητό του Σωκράτη για να δω τι του στέλνουν στο Instagram αλλά προς το παρόν δεν έχω δει κάτι περίεργο..." μας λέει και μας ξαφνιάζει με την ειλικρίνεια της!