Ιωάννα Μπέλλα: Η υποψήφια του Next Top Model και η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τα τατουάζ της!

Το άγνωστο περιστατικό που σημάδεψε την Ιωάννα Μπέλλα!

Ιωάννα Μπέλλα: Η υποψήφια του Next Top Model και η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τα τατουάζ της!

Η Ιωάννα Μπέλλα, είναι η κούκλα κόρη βιομήχανου κρέατος από την Βέροια, που θα είναι μέσα στις υποψήφιες του Next Τop Model!

Το μοντέλο μετράει ήδη στο ενεργητικό του σπουδαίες συνεργασίες- ενώ πρόσφατα ανακαλύψαμε και την ιστορία πίσω από τα τατουάζ του όμορφου μοντέλου! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Παιχνίδια στην παραλία! Τα τρυφερά ενσταντανέ του ζευγαριού που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου!

Σε συνέντευξη της, στο "Οne Man" και τον Πάνο Κοκκίνη, είχε εξηγήσει την σημασία των τατουάζ της και η ιστορία πίσω από αυτά είναι συγκλονιστική!

"Λίγες εβδομάδες πριν φύγω, στα πλαίσια της προετοιμασίας με την εθνική ομάδα εφήβων στο Σουφλί, ήμασταν στο γυμναστήριο μαζί με το αντρικό τμήμα και κάναμε βάρη. Ο προπονητής μου έλειπε. Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στη μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω."

"Έπαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στην λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τους πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω"

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λεμπέσης: Σπάνια κοινή έξοδος με την κούκλα σύζυγό του!

"Το χειρότερο ήταν ότι, επειδή οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν γιατί δεν μπορώ να περπατήσω, μου έκαναν εξετάσεις μέχρι και για όγκο στο κεφάλι. Το συγκεκριμένο βράδυ, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ήταν το χειρότερο της ζωής μου"

"Την πρώτη φορά που πήγα στο σχολείο με το καροτσάκι ήταν πολύ άβολα. Αλλά τόσο οι φίλοι μου όσο και οι καθηγητές μου με έκαναν νιώσω καλά. Σηκώθηκα από το καροτσάκι στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Αλλά συνέχισα να παίρνω χάπια και να κάνω εντατικά φυσικοθεραπείες για άλλο 1 1/2 χρόνο", είχε πει μεταξύ των άλλων η Ιωάννα Μπέλλα!

Δείτε ακόμη: Στέλιος Κρητικός: Το νέο επαγγελματικό βήμα μετά το βιβλίο!

Ο φωτογραφικός φακός του Υοuweekly.gr, απαθανάτισε την μελαχρινή καλλονή σε παραλία της Αττικής, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με τις άψογες αναλογίες της!