Έλενα Γαλύφα: "Εχω χάσει τρελά λεφτά από post που δεν ανέβασα στο Instagram"!

Αποκλειστική συνέντευξη στο youweekly.gr της Έλενας Γαλύφα

Έλενα Γαλύφα:

Ανήσυχη Youtuber, επιτυχημένη style influencer και με ένα blog που καθημερινά δίνει τροφή στις fahionistas, η εντυπωσιακή Έλενα Γαλύφα δείχνει στον φακό του youweekly.gr τη νέα της walk-in-closet.

Εμείς αντιδράσαμε εντελώς ψύχραιμα χαζεύοντας τα υπέροχα... τρόπαια της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ιωάννα Μπέλλα: Η υποψήφιοι του Next Top Model και η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τα τατουάζ της!

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη «μπίζνα» Χρηστίδου - Μαραντίνη! Οι προκλητικές διακοπές και το κράξιμο άνευ προηγουμένου!

Περιτριγυρισμένη από εμβληματικά κομμάτια επώνυμων οίκων μόδας και κοιτάζοντας την ΙΚΕΑ γκαρνταρόμπα της Έλενας δίνει την καλύτερη της συμβουλή στις αναγνώστριες του youweekly.gr: "Όταν κοιταχτείς στον καθρέφτη και ερωτηθείς "πάει ή δεν πάει; και "πρέπει να αφαιρέσω κάτι", οι απαντήσεις είναι πάντα οι εξής: "Ναι, δεν πάει" και "Ναι, πρέπει να αφαιρέσεις"! Κορίτσια μου, less is more!"

Δείτε ακόμη: Αγνώριστη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Έγινε μελαχρινή!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Γιατζόγλου: Το απόλυτο fashion icon με μαγιό και χωρίς ρετούς!

Η Έλενα Γαλύφα όμως εξομολογείται πως έχει χάσει τρελά λεφτά από post που δεν έβαλε!

Σου έχουν προσφέρει ένα... τρελό χρηματικό ποσό για να ανεβάσεις post αλλά αρνήθηκες επειδή το προϊόν δεν ταίριαζε στην αισθητική σου;

Ναι, έχω αρνηθεί, συνέχεια το κάνω! Σε αυτή τη δουλειά για να έχεις διάρκεια πρέπει να διαφημίζεις τις εταιρίες που πραγματικά πιστεύεις-δεν γίνεται να μην είσαι ειλικρινής με το κοινό σου για να εισπράξεις 1.000 και 2.000 ευρώ. Η ειλικρίνεια και η αξιοπιστία είναι κάτι που θα μετρήσει αρκετά και θα μείνουν πραγματικά αυτοί που αξίζουν. Το κοινό δεν είναι χαζό! Θεωρώ πάντως επιτυχία και ευλογία να δουλεύω και να πληρώνομαι από τις εταιρείες που υπάρχουν στην καθημερινότητα μου!