Ρίκα Βαγιάνη: Αντισυμβατική σε όλα! Η αποστομωτική απάντηση για τα μπότοξ! (Βίντεο)

Τι είχε πει η Ρίκα Βαγιάνη για τα μπότοξ;

Ρίκα Βαγιάνη: Αντισυμβατική σε όλα! Η αποστομωτική απάντηση για τα μπότοξ! (Βίντεο)

Λίγα χρόνια πριν φύγει χτυπημένη από τον καρκίνο, η Ρίκα Βαγιάνη πέρασε στο δικό της «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου», μέσα από την εκπομπή «ΦΜ Live» και μίλησε για την αμοιβή που είχε πάρει για το γυμνό εξώφυλλο που έκανε στο Playboy, αλλά απάντησε και σε ερώτηση που δέχτηκε από τηλεθεατή ο οποίος ήθελε να μάθει αν είναι εθισμένη στο μπότοξ.


Η Ρίκα, αντισυμβατική σε όλα και μονίμως ετοιμοπόλεμη είχε απαντήσει μια ατάκα που θα μείνει στην ιστορία! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και το διπλό χτύπημα! (βίντεο)


«Δομικό στοιχείο του εθισμού είναι να μη παραδέχεσαι ότι είσαι εθισμένος. Εάν όμως επιμένει να του δώσω μια απάντηση, η δική μου φαντασιά, είναι ότι είμαι εξοικειωμένη με τις φαρμακευτικές ιδιότητες της βοτουλινικής νευροτοξίνης. Συνηθισμένη, αλλά όχι εθισμένη», είπε η Ρίκα Βαγιάνη και για να το αποδείξει μας έδειξε on camera το πόσο εύκολα μπορεί να τσαλακωθεί το πρόσωπο της.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Οι τελευταίες μαρτυρικές στιγμές... - "Την είχαν αποσυνδέσει και..." (βίντεο)

Στη συνέχεια η Ρίκα αποκαλύψει ότι κάνει μπότοξ τόσο συχνά, όσο της επιτρέπει το βαλάντιο της. Και επειδή με την αυξημένη φορολογία και το ΕΝΦΙΑ, εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να κάνει συχνά, παρακάλεσε το κοινό να συμμετάσχει σε έναν τηλεμαραθώνιο για την «εθισμένη», όπως είπε η ίδια, ώστε να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το επόμενα μπότοξ που τόσο λαχταρά! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάννη: «Έτσι ξεκίνησε ο καρκίνος»! Η σπαρακτική αποκάλυψη από στενή της συνεργάτιδα! (Βίντεο)