Ρίκα Βαγιάνη: Σε ρόλο ηθοποιού! Το πολύπλευρο ταλέντο της αδικοχαμένης δημοσιογράφου...

Δείτε σε ποιες σειρές και ταινίες έπαιξε η Ρίκα Βαγιάνη...

Ρίκα Βαγιάνη: Σε ρόλο ηθοποιού! Το πολύπλευρο ταλέντο της αδικοχαμένης δημοσιογράφου...

Η είδηση του θανάτου της Ρίκας Βαγιάνη έφερε πραγματικά τον θρήνο όχι μόνο στον δημοσιογραφικό, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η αγαπημένη δημοσιογράφος δεν δίστασε σε πολλές στιγμές της ζωής της να πάρει τον ρόλο της ηθοποιού και να πρωταγωνιστήσει ή να κάνει guest σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: «Έτσι ξεκίνησε ο καρκίνος»! Η σπαρακτική αποκάλυψη από στενή της συνεργάτιδα! (Βίντεο)

Η Ρίκα στον κινηματογράφο

Η αδικοχαμένη δημοσιογράφος έκανε την πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση στην ταινία "Περάστε, Φιλήστε, Τελιώσατε" του Γιάννη Δαλιανίδη δίπλα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Πάνο Μιχαλόπουλο, σε ηλικία μόλις 24 ετών!

Μεταξύ άλλων, βρίσκεται και η συνεργασία με τον Κώστα Βουτσά στην ταινία "Ανδρέα ας πρόσεχες" το 1988.

Άλλη αξιοσημείωτη εμφάνιση της αγαπημένης Ρίκας στον κινηματογράφο ήταν αυτή στην ταινία του Χάρη Ρώμα με τίτλο "Ροζ Ολοταχώς" το 2001.

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και το διπλό χτύπημα! (βίντεο)

Η Ρίκα στην τηλεόραση

Φυσικά το ταλέντο της Ρίκας Βαγιάνη αναδείχθηκε και μέσω της τηλεοπτικής οθόνης με πρώτη εμφάνιση στην δραματική τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ "Το μινόρε της αυγής", το 1983.

Σε πιο πρόσφατη εμφάνιση τη βλέπουμε στην τηλεοπτική σειρά του Mega "Μάνα είναι μόνο μία", με πρωταγωνίστρια τη Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ είχε κάνει guest εμφάνιση και στο "Εκείνες κι εγώ" και στη "Νταντά".