Ρίκα Βαγιάνη: Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα μαζί με την Ειρήνη Νικολοπούλου!

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της δημοσιογράφου!

Ρίκα Βαγιάνη: Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα μαζί με την Ειρήνη Νικολοπούλου!

Η Ρίκα Βαγιάνη, "έφυγε" από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο!

Η Ρίκα Βαγιάνη είχε ,συνεργαστεί με την Ειρήνη Νικολοπούλου στο ξεκίνημα της- το 1992 στο Μega “Studio 5". Η Ειρήνη Νικολοπούλου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, αποχαιρετά την σπουδαία δημοσιογράφο: Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και το διπλό χτύπημα! (βίντεο)

"Ρίκα ο σίφουνας . Το τόσο θηλυκό αγοροκόριτσο , η πανέξυπνη γυναίκα με την γλώσσα που δεν φοβόταν να τα βάλει με όλα και κυρίως με τα συνηθισμένα , τα συντηρητικά , τα άνοστα και άνευρα Γιατί η Ρίκα είχε νεύρο , νοστιμιά σε ότι κι αν έλεγε , ουσία , περιεχόμενο , σπάνια καλλιέργεια , μόρφωση που δεν φώναζε και μοναδικό τσαγανό .

Τσεκουράτη και με λεπτή ειρωνεία στον λόγο της , έγραφε καλά , μίλαγε άριστα . Οταν την πρωτοσυνάντησα στο Mega Channel ήταν η πρώτη της φορά, η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση . Με 10 χρονια εγώ ηδη στο γυαλί της μάθαινα τα τυπικά γιατί όταν εκείνη εμπαινε στο Studio 5 την πρωινή εκπομπή που συμπαρουσιάζαμε « το γυαλί το έσπαζε « με την ετοιμολογία της και το γάργαρο γέλιο της . Την θυμάμαι να την χαζεύω -όταν ντυνόμαστε - γιά τις ποδάρες της και γιά την άνεση που είχε με το θαυμάσιο ψηλό , λιγνό αλλά και χυμώδες σώμα της .

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Η μεγάλη μαγκιά της δημοσιογράφου! Γιατί αποσύρθηκε από την τηλεόραση... (βίντεο)

Μετά η Ρίκα η απείθαρχη κάλπαζε στην δημοσιογραφία με την αξία της και με τα προσόντα της .Στο αίμα της ο μπαμπάς της Οδυσσέας Ζούλας και όλο το δημοσιογραφικό σόϊ Ζούλα και στην καρδιά της ο λατρεμένος της δεύτερος πατέρας της και δεύτερος σύζυγος της μαμάς της ο Γιάννης Διακογιάννης : Βα( απο την μαμά της Βαρβάρα ) και - γιάννη ( απο τον Διακογιάννη )

Με τέτοια αυτοπεποίθηση,που δεν ντράπηκε γυμνή να φωτογραφηθεί γιά το Playboy Τι να φοβηθεί αυτή η ατρόμητη γυναίκα ; Είχε υψηλό δείκτη ευφυΐας και ταυτόχρονα ενα κορμί γαζέλας Ηθελα να ´ξερα ο καρκίνος δεν την φοβήθηκε οταν είδε αυτη την κοπελάρα που το μυαλό και το σώμα της ήταν μοναδικής δύναμης ; Δεν φοβάται αυτός ο αθεόφοβος τίποτε δεν λογαριάζει ; μυαλά , σώματα , μανάδες που εχουν ακόμη δρόμο μπροστά τους σαν την Ρίκα με τον Οδυσσέα της ;#rikavagianni#megachannel#mega#studio5#goodbye#greektv"

Δείτε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Η σπάνια εμφάνιση με τον "Ζαννό" της, που την μύησε στην δημοσιογραφία!

Δείτε την ανάρτηση: