Νικόλ Κυριακοπούλου: Ποια είναι η "σούπερ μαμά" που μας έκανε περήφανους!

Ποια είναιη Νικόλ Κυριακοπούλου!

Νικόλ Κυριακοπούλου: Ποια είναι η

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι μια από τις αθλήτριες που μας έκαναν περήφανους το βράδυ της 9ης Αυγούστου κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ!

Παρέα με την Κατερίνα Στεφανίδη, οι δυό πρωταθλήτριες κατάφεραν να συγκινήσουν το πανελλήνιο με την επίδοση τους και να φτάσουν την Ελλάδα στην κορυφή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Ρίκα Βαγιάνη: Περί καψούρας και άλλων κανιβαλισμών ο λόγος...

Εσείς τι ξέρετε για την Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου;

Η Νικολέττα ή όπως την ξέρουμε όλοι πλέον Νικόλ Κυριακοπούλου, είναι γεννημένη στην Αθήνα και ξεκίνησε τον αθλητισμό 16 χρονών από τον Γ.Σ. Αιγάλεω, ενώ σήμερα ανήκει στο σωματείο Α.Γ.Ε.Σ. Κάμειρος. Πρώτος προπονητής της μέχρι το 2016 ήταν ο Εμ. Καραγιάννης. .

Η 32χρονη Νικόλ είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο αγώνισμα του άλμα επί κοντώ, τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα. Έχει πετύχει 11 πανελλήνια ρεκόρ σε κλειστό και ανοικτό στίβο από το 2008 έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου, ενώ είναι η 12η καλύτερη αθλήτρια στην Ευρώπη και 16η στον κόσμο όλων των εποχών στο άθλημά της.

Δείτε ακόμη: Σαμαράς - Δεβετζή: Τα παιδία παίζει στη Μύκονο και κάνει πανικό! Απολαυστικό βίντεο...

To 2016 δεν αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο εξαιτίας ενός τραυματισμού και φέτος, κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου δίπλα στην Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία έφερε το χρυσό.

Η στιγμή που έγινε μανούλα

Η διάσημη αθλήτρια είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με τον πρωταθλητή στα 400μ. και προπονητή της Ανδρέα Λιναρδάτο.

Οι δυο τους συζούν ευτυχισμένοι και παρόλο που δεν έχουν ακόμη παντρευτεί, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Δείτε ακόμη: Βάσω Γουλιελμάκη: Έκοψε" τη συζήτηση για τον Γιάνναρη - Η αντίδραση του δημοσιογράφου... (βίντεο)

Τη χρονιά που πέρασε, η Νικόλ έγινε μαμά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο έχει τρελάνει το ζευγάρι και είμαστε σίγουροι πως ήταν το γούρι της για την επιτυχία!