Στεφανίδη - Κυριακοπούλου: Οι έρωτες που τους έφτασαν... στο πιο ψηλό βάθρο!

Ποιοι είναι οι άγνωστοι έρωτες των δύο αθλητριών;

Στεφανίδη - Κυριακοπούλου: Οι έρωτες που τους έφτασαν... στο πιο ψηλό βάθρο!

Τα κορίτσια μας έκαναν την Ελλάδα περήφανη για ακόμα μια φορά!

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης για άλλη μια φορά στην καριέρα τους, και στο ταξίδι αυτό φυσικά δεν ήταν μόνες! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Ρίκα Βαγιάνη: Περί καψούρας και άλλων κανιβαλισμών ο λόγος...

Σε κάθε τους βήμα, οι δύο κοπέλες έχουν δίπλα τους τους άντρες της ζωής τους, οι οποίοι τυχαίνει να είναι και οι προπονητές τους! Πως ξεκίνησαν οι έρωτες και οι συνεργασίες;

Ο θυελλώδης έρωτας της Κατερίνας με τον Μίτσελ και η αναπάντεχη πρόταση γάμου

Η μετακόμιση στην Αμερική έφερε τύχη στη νεαρή Κατερίνα όχι μόνο στον αθλητισμό. Πριν από τρία χρόνια γνώρισε τον Μίτσελ Κρίερ, επίσης αθλητή του επί κοντώ που άρχισε να την συμβουλεύει για την προπόνησή της. Εμενε στο Φοίνιξ της Αριζόνα, στο οποίο πήγε για αγώνες και εκείνος της πρότεινε να την φιλοξενήσει στο σπίτι του.

«Γρήγορα γίναμε δύο πολύ καλοί φίλοι, αυτό που λες “αδελφές ψυχές». Ο Μιτς έγινε πια επίσημα προπονητής της και το 2015 αποφάσισαν ότι δεν έχουν λόγο να μην επισμοποιήσουν τη σχέση τους με γάμο.

Ο ρομαντικός Μίτσελ της έκανε μια από τις πιο γλυκές προτάσεις γάμου που έχουμε ακούσει. Ο ίδιος δήλωσε πως είχαν βγει απλά για μία βόλτα και τους σταμάτησαν κάποιοι νεαροί που έκαναν ένα ντοκιμαντέρ και τους ζήτησαν να πουν μπροστά στην κάμερα ποιο είναι, κατά τη γνώμη τους, “το πραγματικό νόημα της αγάπης”. Τότε ήταν η τέλεια ευκαιρία για τον Μίτσελ. Της έκανε πρόταση γάμου την ώρα που έγραφε η κάμερα, και η Κατερίνα δεν είχε λόγο να μην δεχθεί!

Δείτε ακόμη: Σαμαράς - Δεβετζή: Τα παιδία παίζει στη Μύκονο και κάνει πανικό! Απολαυστικό βίντεο...

Πλέον ζουν μαζί στο Οχάιο, αλλά δεν παύουν να έχουν στο μυαλό τους την Ελλάδα και να αγωνίζονται για αυτή!

Ο έρωτας που "τύφλωσε" τη Νικόλ και η "πριγκίπισσα" της

Η Νικόλ είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με τον επίσης πρωταθλητή στα 400μ. Ανδρέα Λιναρδάτο.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του στίβου και ο έρωτας τους φούντωσε αμέσως! Ωστόσο, οι δυο τους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς δεν το βρίσκουν ακόμα απαραίτητο.

Δείτε ακόμη: Survivor: Συνάντηση κορυφής! Όταν το Survivor 1 συνάντησε το Survivor 2 στην Κρήτη!

Παρ'όλα αυτά τον έρωτα τους ήρθε να συμπληρώσει το 2017, ο ερχομός της κόρης του με την οποία δηλώνουν ξετρελαμένοι και δεν σταματούν να μοιράζονται οικογενειακές στιγμές στα social media!