Πέτρος Τσιτσιπάς: Το μήνυμα για τον αδερφό του Στέφανο που φέρνει δάκρυα στα μάτια! (βίντεο)

Δείτε το συγκινητικό μήνυμα του αδερφού του Στέφανου Τσιτσιπά!

Πέτρος Τσιτσιπάς: Το μήνυμα για τον αδερφό του Στέφανο που φέρνει δάκρυα στα μάτια! (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους αθλητές και μεταξύ άλλων, έκανε αυτές τις μέρες την Ελλάδα πιο περήφανη από ποτέ!

Ο νεαρός αθλητής του τέννις έχει σαρώσει τα γήπεδα και ο αδερφός του δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για αυτόν! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η «Queen» το τερμάτισε! Η Σπυροπούλου στη παραλία με μπούκλα και τίγκα κοσμήματα!

Ο πρωταθλητής έκλεισε μόλις τα 20 χρόνια του και ο αδερφός του Πέτρος Τσιτσιπάς, έσπευσε να δημοσιεύσει ένα μήνυμα προς τιμήν του που πραγματικά συγκινεί!

Δείτε ακόμη: Τηλεοπτική βόμβα! Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Μελέτη στον Alpha!

«Χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου μεγάλο αδερφό. Το να γράφεις ιστορία έχει γίνει καθημερινή ρουτίνα για σένα. Με εμπνέεις τόσο πολύ κάθε μέρα, κάθε φορά που εμφανίζεσαι σε ένα κορτ για τένις και κάνεις αυτό για το οποίο είσαι προικισμένος. Αλλά πιο πολύ με εμπνέεις έξω από το γήπεδο, με την ωριμότητα και την ταπεινότητα.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Θάνο Καλλίρη! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Έχεις περάσει τόσο δύσκολες στιγμές στην ζωή σου και πάντα ήξερα πόσο δυνατός και αφοσιωμένος είσαι στο να ξεπερνάς τις δυσκολίες, να μαθαίνεις από αυτές και να προοδεύεις.Είσαι ο μεγαλύτερος μαχητής που ξέρω και το απέδειξες σήμερα (σ.σ χθες) για ακόμα μία φορά. Εμπνέεις τον καθένα εκεί έξω, συνέχεια πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι ένα λιοντάρι τρέχει γρηγορότερα όταν είναι πεινασμένο!»

Δείτε εδώ την αφιέρωση: