Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα με το κεφάλι ψηλά!

Πάλεψε σαν θηρίο κόντρα στον μεγάλο Ράφα Ναδάλ!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα με το κεφάλι ψηλά!

Μεγάλος ήταν ο αγώνας για τον απίστευτο Στέφανο Τσιτσιπά, που αντιμετώπισε στον τελικό του Rogers Cup τον Ράφα Ναδάλ, Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Έλληνας τενίστας έχασε το πρώτο σετ με 6-2, με τον Ισπανό να μην του αφήνει περιθώρια και τον Στέφανο να μη βρίσκει λύσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Στην εντατική ο Ρονάλντο! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Στο δεύτερο σετ όμως, ο Τσιτσιπάς αντέδρασε και μολονότι ο Ναδάλ προηγήθηκε με 4-2 και 5-3, κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (6-6). Στο τάι μπρέικ, ο Ναδάλ ήταν πιο ψύχραιμος και τελικά βγήκε νικητής με 7-4 στους πόντους, κατακτώντας έτσι το δεύτερο σετ και τον αγώνα.

Παρά την ήττα του, ο Έλληνας τενίστας, λόγω της εκπληκτικής πορείας του στο Τορόντο, αναμένεται να ανέβει το Νο 15(!) της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο 27 που ήταν μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 13 Αυγούστου;

Επόμενο ραντεβού για τον Στέφανο στο Σινσινάτι, τις αμέσως επόμενες μέρες!

Ναδάλ: Το μέλλον μπροστά σου, Στέφανε

«Είχες μια εκπληκτική εβδομάδα εδώ, Στέφανε. Συνέχισε να δουλεύεις, έχεις όλο το μέλλον μπροστά σου», είπε ο Ναδάλ απευθυνόμενος στον Στέφανο την ώρα που έπαιρνε το έπαθλο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς: Η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου

«Ήταν η καλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Δεν με έχουν υποδεχτεί ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου. Αυτό το τέλος σημαίνει πολλά για εμένα. Είναι η πρώτη φορά που φτάνω στον τελικό ενός Μasters», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το τέλος του αγώνα, εν μέσω αποθέωσης από τους θεατές.

Δείτε ακόμη: Ευριδίκη Βαλαβάνη: Αδιανόητο κράξιμο για την άγρια ομορφιά της πρώην Survivor!

Και συνέχισε: «Ευχαριστώ τους πάντες σε αυτό το τουρνουά. Συγχαρητήρια στον Ράφα. Είναι έντονα τα συναισθήματα. Σε δύο χρόνια θα είμαι πάλι στο Τορόντο».

Πηγή: athensmagazine.gr