Σε πόλεμο ο Πλιάτσικας με την πρώην σύζυγο του! - Γιατί κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του;

Τι συνέβη ανάμεσα στον Φίλιππο Πλιάτσικα με την πρώην σύζυγο του;

Σε πόλεμο ο Πλιάτσικας με την πρώην σύζυγο του! - Γιατί κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος του;

Στη δικαστική οδό κατέληξαν για να λύσουν τις διαφορές τους ο πρώην τραγουδιστής των Πυξ Λαξ Φίλιππος Πλιάτσικας με την επί χρόνια σύζυγο του Νάντια Σπυλιωτοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη.

Η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια προχώρησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, ανοίγοντας πλέον "πόλεμο" με τον τραγουδιστή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Πανέμορφη! Αυτή είναι η κούκλα μητέρα πρώην παίκτη του Survivor!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο πλευρές βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη τετ α τετ στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε η αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Δείτε ακόμη: Σάββας Πούμπουρας: Όλη η αλήθεια για τον μυστικό του γάμο στην Κύπρο!

Οταν οι δυο τους βγήκαν από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού μετά το πέρας της διαδικασίας, η ηθοποιός αποπειράθηκε να πλησιάσει τον Φίλιππο Πλιάτσικα και να του μιλήσει όμως η προσπάθεια της έπεσε στο κενό καθώς ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε γρήγορα οδεύοντας προς την έξοδο χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα μαζί της ενώ όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Τσιμιτσέλης - Κατερίνα Γερονικολού: Το "έσκασαν" από την Ελλάδα!