Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Ένας έρωτας που αξίζει χρυσό μετάλλιο!

Ποια είναι η ιστορία του έρωτα του Λευτέρη και της Βασιλικής;

Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Ένας έρωτας που αξίζει χρυσό μετάλλιο!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτός από τα μετάλλια και τις διακρίσεις που έχει κατακτήσει έχει καταφέρει να κερδίσει και την καρδιά της!

Γνωρίζουμε όλοι πως ο αγαπημένος πρωταθλητής των κρίκων έχει πάρει το "χρυσό" όσον αφορά τον έρωτα της επίσης πρωταθλήτριας Βασιλικής Μιλλούση. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λευτέρης Πετρούνιας: Ο "άρχοντας" των κρίκων που κατέκτησε την κορυφή για 4η συνεχόμενη φορά!

Ο Λευτέρης κατάφερε για μια ακόμη φορά να κάνει την Ελλάδα περήφανη με την 4η σερί νίκη του, και είμαστε σίγουροι πως η Βασιλική ήταν εκεί να τον στηρίξει και να χαρεί με την επιτυχία του!

Πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας;

Οι δυο τους γνωρίστηκαν φυσικά μέσω του αθλητισμού και ο έρωτας τους φούντωσε αμέσως με τη βοήθεια του κοινού τους πάθους για τον αθλητισμό!

Ο χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ήταν ζευγάρι τα τελευταία τριάμισι χρόνια και μάλιστα έμεναν κάτω από την ίδια στέγη.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαιώνει το youweekly.gr για την επανασύνδεση με την Φαίη Σκορδά!

Oσοι τους γνώριζαν καλά υποστήριζαν πως οι δυο τους θα επισημοποιούσαν σύντομα τη σχέση τους. Αντ’ αυτού, στις αρχές του Ιουνίου του 2017 ο Λευτέρης και η Βασιλική αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και οι φωτογραφίες του ολυμπιονίκη μας από τις σόλο καλοκαιρινές διακοπές του στη Μύκονο επιβεβαίωσαν τον χωρισμό.

Βέβαια αυτή η διακοπή στην σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Η Βασιλική έφυγε για το Nomads και όπως ήταν λογικό του έλειψε πολύ!

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για κορυφαία τραγουδίστρια! Τι συμβαίνει με τη υγεία της;

Δύο εβδομάδες μετά το άρωμα που της έστειλε στις Φιλιππίνες ο «καλός» της, όπως τον αποκαλεί, ήρθε να πιστοποιήσει την επανασύνδεσή τους, καθώς και το γεγονός ότι η Βασιλική διοργάνωσε τα γενέθλιά του από τηλεφώνου, παρότι βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα.

Μακάρι να παραμείνουν ερωτευμένοι και να απολαμβάνουν μαζί τις επιτυχίες τους στα διεθνή πρωταθλήματα!