Ο 15χρονος λαντζιέρης που πόζαρε γυμνός για ζωγράφους και κατέκτησε την ελληνική showbiz! Δεν πάει ο νους σας ποιος είναι!

Ποιος διάσημος παρουσιαστής ήταν λαντζιέρης στα 15 του;

Ο 15χρονος λαντζιέρης που πόζαρε γυμνός για ζωγράφους και κατέκτησε την ελληνική showbiz! Δεν πάει ο νους σας ποιος είναι!

Ποιος είναι ο πασίγνωστος Έλληνας της showbiz που δούλεψε ως λαντζιέρης στα 15 του και όχι μόνο;

Ο διάσημος παρουσιαστής έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση σχετικά με τη ζωή του και αποκάλυψε πως πόζαρε γυμνός στα 15 του για χάρη ζωγράφων! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χαμογελάει ξανά η Χριστίνα Λαμπίρη! Οι ευτυχισμένες στιγμές μετά την τραγωδία!

Ο λόγος για τον Τόνι Σφήνο και τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TV Έθνος.

Ο εκκεντρικός παρουσιαστής μίλησε για πολλά και μεταξύ αυτών έκανε την τρομερή αποκάλυψη για τα νεανικά του χρόνια!

"Νοσταλγώ εκείνα τα χρόνια καθώς στη λάντζα έμαθα να τραγουδάω και στο εστιατόριο που δούλευα έγινε το πρώτο μου επάγγελματικο βήμα στο τραγούδι. Δούλεψα και ως μοντέλο για γυμνούς πίνακες.", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαιώνει το youweekly.gr για την επανασύνδεση με την Φαίη Σκορδά!

Επίσης δεν δίστασε να παοκαλύψει και από που προέκυψε το ιδιαίτερο όνομα του, κάτι που δεν ξέραμε μέχρι στιγμής! Ανέφερε πως το "Τόνι Σφήνος" προέκυψε από το Αντώνης Σφηνόπουλος και είπε χαριτολογώντας πως Τόνι τον φώναζε η Ελίζαμπεθ Τέϊλορ με την οποία είχαν... σχέση!

Δείτε ακόμη: Μαραντίνης - Χρηστίδου: Επιτέλους στην πιο τρυφερή φωτογραφία ever! Η ανάρτηση για τον γιο τους...

Στην ερώτηση που του τέθηκε για τη δήλωση του σχετικά με το γεγονός ότι παντρεύτηκε άντρα στην Αμερική είπε όλη την αλήθεια: "Είχαμε πιει λίγο παραπάνω και κατευθυνθήκαμε σε ένα chapel και έγινε ο γάμος. Την επόμενη μέρα που συνειδητοποίησα τι έιχε συμβεί τον ακυρώσαμε και έκτοτε είμαστε best friends - και όποτε το θυμόμαστε γελάμε."