Πήρε φόρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συμβαίνει με την Φαίη Σκορδά και πέφτουν "βροχή" τα likes;

Καθημερινά έχουν γίνει τα likes του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά

Πήρε φόρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συμβαίνει με την Φαίη Σκορδά και πέφτουν

Απτόητος είναι ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος συνεχίζει καθημερινά τον... βομβαρδισμό των likes στην πρώην σύζυγο του Φαίη Σκορδά!

Ο Γιώργος μετά την χθεσινή ανάρτηση την Φαίης, φρόντισε να... "σταμπάρει" και τη σημερινή της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η... εμμονή του Γιώργου Λιάγκα! Βρήκε τον μπελά του ο Ρώσος κροίσος!

Εμείς οι ίδιοι πρώτοι σας ενημερώσαμε σχετικά με τις προσπάθειες του να προσεγγίσει την ξανθιά παρουσιάστρια μέσω του Ιnstagram, και ο ίδιος φαίνεται να επιβεβαιώνει όλο και περισσότερο τις φήμες για επανασύνδεση. (Δείτε εδώ).

Ο χωρισμός του πρώην ζευγαριού έφερε πλήθος ειδήσεων που τους ήθελαν... στα μαχαίρια!

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση της για την φωτογραφία με τα ανοιχτά πόδια του youweekly.gr που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Βέβαια, οι δυο τους προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά με τις κοινές τους διακοπές στην Χαλκιδική για χάρη των παιδιών τους και όλοι αρχίσαμε να μπαίνουμε σε υποψίες για κάποια πιθανή επανασύνδεση! (Δείτε εδώ)

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13-19 Αυγούστου!

Αυτή τη φορά ο Έλληνας παρουσιαστής έρχεται ξανά να επιβεβαιώσει την "αναθέρμανση" των σχέσεων με ένα καινούργιο like στην τελευταία δημοσίευση της Φαίης Σκορδά, όπου η πρώην αγαπημένη του εμφανίζεται πιο κούκλα από ποτέ.

Πάντως όσο και αν ψάξαμε να βρούμε κάποιο... like της Φαίης στον Γιώργο δεν βρήκαμε... Τι τρέχει μεταξύ τους; Μόνο οι δυο τους το ξέρουν! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το πρώην ζευγάρι έχει βάλει νέες βάσεις στην μεταξύ τους σχέση και αυτό για το καλό των παιδιών τους που και οι δυο λατρεύουν!