Κατερίνα Δαλάκα: Την χτύπησε ο έρωτας; Τα "τρυφερά" καρέ σε παραλία της Μυκόνου που μας έβαλαν σε υποψίες...

Αποκλειστικές φωτογραφίες στο Youweekly.gr!

Κατερίνα Δαλάκα: Την χτύπησε ο έρωτας; Τα

Μήπως μετά το Survivor η Κατερίνα βρήκε επιτέλους τον έρωτα;

Η φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης μετά από 6 ολόκληρους μήνες μακριά από την Ελλάδα και από τον... πολιτισμό μοιάζει πιο ανανεωμένη από κάθε άλλη φορά! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: "Πετάει"... στα σύννεφα η όμορφη ηθοποιός!

Η ίδια βρίσκεται σε διακοπές στη Μύκονο και βεβαίως όχι μόνη!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε σε παραλία της Μυκόνου με το μοντέλο Γιώργο Καβακάκη, όπου οι δυο τους μοιάζουν να απολαμβάνουν πολύ ο ένας την παρέα του άλλου!

Δείτε ακόμη: "Κόβει" την ανάσα! Ελληνίδα τραγουδίστρια "παίζει" με τον φακό μέσα στο μικροσκοπικό μπικίνι της!

Τον Γιώργο τον γνωρίσαμε μέσα από την γνωστή διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, όπου τον καλούσε η τραγουδίστρια να "χτυπήσει σαν άντρας" προκαλώντας τις αντιδράσεις του κοινού.

Τώρα αυτό που μας προκαλεί είναι υποψίες, καθώς στις φωτογραφίες με την Κατερίνα Δαλάκα τα γέλια δίνουν και παίρνουν και μας κάνουν να απορούμε για το τι τρέχει μεταξύ τους, και τι τους έφερε τόσο κοντά. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους φάνηκαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν "καρφωθεί" πάνω τους.

Δείτε ακόμη: Το ολόσωμο μαγιό της Έλλης Κοκκίνου που έκλεψε τις εντυπώσεις! Που μπορείς να το βρεις!

Από την παρέα τους δεν έλειψε μεταξύ άλλων και η επίσης πρώην παίκτρια του Survivor Βιργινία Δικαιούλια, η οποία βρισκόταν στην παραλία μαζί τους. Κατερίνα και Βιργινία, είχαν πολύ καλές σχέσεις στο παιχνίδι και φαίνεται πως αυτό συνεχίστηκε και αφού αποχώρησαν από τον Άγιο Δομίνικο!

Ελπίζουμε μόνο να μην τους έκανε... χαλάστρα! Αν τρέχει κάτι μεταξύ τους ή όχι, ο χρόνος θα το δείξει!