Αντί για γάμος, "έσκασε" χωρισμός για την Μελίνα Μεταξά! Τι συμβαίνει τελικά με τον Λευτέρη Χαχαμίδη;

Τι γίνεται με την πρώην παίκτρια του Survivor και τον αγαπημένο της;

Αντί για γάμος,

Τον γύρο των κυπριακών sites κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η πληροφορία πως η Μελίνα Μεταξά χώρισε από τον Λευτέρη Χαχαμίδη!

Βέβαια δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία διάψευση ούτε από την πρώην παίκτρια του Survivor 2, ούτε και από τον γνωστό kick boxer. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τόλης Βοσκόπουλος: Η ζωή του άρχοντα της πίστας γίνεται βιβλίο με την... υπογραφή της Άντζελας!

Δείτε ακόμη: Τζένη Μπότση: Boho girl στην Ικαρία! Το βλέμμα που σαγήνεψε τα πλήθη...

Μάλιστα, ποιος δεν θυμάται την πρόταση γάμου που είχε κάνει ο Λευτέρης Χαχαμίδης στην αγαπημένη του όταν εκείνη ήταν στον Άγιο Δομίνικο με αποτέλεσμα η Κύπρια παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα καθώς διάβαζε το μήνυμα του. Τότε όλοι έκαναν λόγο για ένα love story το οποίο θα είχε happy end!

Ο Λευτέρης μάλιστα, ταξίδεψε και μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να δει την Μελίνα Μεταξά! Τα παιχνίδια τους έδιναν και έπαιρναν και δεν την άφηνε στιγμή από την αγκαλιά του ενώ εκείνη έλαμπε από ευτυχία και έκανε σαν μικρό παιδί!

Δείτε ακόμη: Σαν σήμερα: "Έφυγε" από τη ζωή η μοναδική Ζωή Λάσκαρη! (18 Αυγούστου)

Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με τα κυπριακά sites το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και γι'αυτό έχουν σταματήσει τα... διαδικτυακά νταραβέρια καθώς έχουν βγάλει και οι δυο από τα προφίλ τους τις κοινές τους φωτογραφίες ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόσφατο like, του ενός στον άλλον.

Δείτε ακόμη: Λαιμού - Χατζηιωάννου: Βαφτίσια και χαρές στις glam οικογένειες!

Εμείς να πούμε πως ευχόμαστε να μας διαψεύσει το γλυκό ζευγάρι και σύντομα να τους δούμε πάλι μαζί να προετοιμάζουν τον γάμο τους!