"Ο πατέρας μου με αποκαλούσε το... παράπονο του" - Έλληνας τραγουδιστής εξομολογείται και συγκινεί!

Ποιος Έλληνας τραγουδιστής ήταν το "παράπονο" του πατέρα του;

Και τραγουδιστής, και κομμωτής, και οικονομολόγος, όλα τα κάνει πια αυτό το παιδί!

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής Χρήστος Ζωτιάδης έιναι ένα "πολυεργαλείο" και μίλησε για τη ζωή του σε μια συνένετυξη που δεν πρέπει να χάσετε... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αγκαλιά με τον Ταρζάν που "έλιωσε" το Instagram!

Ο frontman του συγκροτήματος 719, έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο περιοδικό People για τα παδικά του χρόνια που συγκινεί.

"Στα 17 μου χτύπησε το πρώτο μου τατουάζ και φυσικά όχι με την έγκριση των γονιών μου. Το πρώτο που έκανα είναι στη μέση που γρλαφει "The Chosen". Μετά από ένα αξάμηνο που χτύπησα και το δεύτερο, στο αριστερό μου χέρι, με κατάλαβε η μητέρα μου. Τότε είχα το συνήθειο να κυκλοφορώ στο σπίτι μόνο με το εσώρουχο. Τριγυρνούσα με το μποξεράκι αλλά από πάνω φοούσα μια μακριά μπλούζα για να το κρύψω. Με είδε η μάνα μου και μου είπε " Είσαι ιδρωμένος τι έχεις πάθει; Βγάλε την μπλόυζα σου". Έτσι το είδε.

Δείτε ακόμη: Κούκλα Ελληνίδα τραγουδίστρια ετών 7 σε βίντεο κλιπ των Ημισκούμπρια! Δεν πάει ο νους σας ποια είναι!

Το δεύτερο τατουάζ το έκανα για τον πατέρα μου. Γράφει "Grievance" (σ.σ. παράπονο). Το έκανα γιατί ο πατέρας μου με αποκαλούσε "το παράπονο μου", επιδή όταν γεννήθηκα ήταν σε πτήση και δεν ήταν παρών. πολλά χρόνια μετά είδα στο όνειρο μου ότι μου το είχε γράψει εκείνος στο χέρι με κάρβουνο και πήγα και το χτύπησα. όταν του εξήγησα γιατί το έκανα, κατάλαβα ότι κάπως του άρεσε, αλλά και πάλι ήθελα να το αφαιρέσω."

Δείτε ακόμη: Josephine: Ο άγνωστος καβγάς με την Κόνι Μεταξά που οδήγησε στην παρεξήγηση...

Διαβάστε τη συνέχεια της συνένετυξης στο περιοδικό People με το Έθνος της Κυριακής που κυκλοφορεί.