Γιάννης Τσίλης - Κατερίνα Δαλάκα: Σε τρελά κέφια! Οι κοινές διακοπές και το απίστευτο τρολάρισμα!

Δείτε τους πρώην Survivors να το... καίνε στην Κατερίνη!

Γιάννης Τσίλης - Κατερίνα Δαλάκα: Σε τρελά κέφια! Οι κοινές διακοπές και το απίστευτο τρολάρισμα!

Οι πρώην Survivors κάνουν ακόμα παρέα και το... καίνε για τα καλά!

Όπως γνωρίζουμε, η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται σε καλοκαρινές διακοπές στην Κατερίνη όπυ επισκέφτηκε τον τόπο της για δει αγαπημένους φίλους και γνωστούς... Διαβάστε παρακάτω...

δείτε ακόμη: Σάκης Ρουβάς: Ξύπνησε ο... Κρητικός μέσα του! Η μαντινάδα - απάντηση στον Πάνο Μουζουράκη!

Ο καλός της φίλος και πρώην συμπαίκτης Γιάννης Τσίλης αποφάσισε να πάρει την αρραβωνιαστικιά του Λένα και να... πάρουν τον ανήφορο και να κάνουν μια επίσκεψη στην Κατερίνα.

Το ζευγάρι έφτασε βράδυ στην περιοχή και η Κατερίνα τους υποδεχτηκε με τον πιο θερμό τρόπο, ενώ δεν έλειψε το Instagram story με την άφιξη τους.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αγκαλιά με τον Ταρζάν που "έλιωσε" το Instagram!

Φυσικά, η παρέα δεν έχασε καιρό και με το που πάτησαν το πόδι τους στην Κατερίνη, ντύθηκαν, στολίστηκαν και είπαν να κάνουν την πρώτη τους βραδινή έξοδο! Στα stories του Γιάννη είδαμε την "προθέρμανση" για την επάκολουθη βραδιά, καθώς δεν παρέλειψε να ανεβάσει μια φωτογραφία από τις μπύρες και το φαγητό που ήπιαν και έφαγαν όλοι μαζί.

Δείτε ακόμη: Έλληνας ηθοποιός παίρνει θέση για τις ερωτικές... προτιμήσεις της Ελένης Βαίτσου - Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα!

Η Κατερίνα βέβαια δεν έχασε ευκαιρία να τρολάρει τον αγαπημένο της φίλο. Όταν βρέθηκαν στο κλαμπ, ο Γιάννης προφανώς "λιώμα" από τις μπύρες, όπως λέει και το τραγούδι που χόρεψαν, άρχισε να χορεύει με έναν μοναδικό τρόπο και η Δαλάκα τον κάνει "ρεζίλι" με την πρώτη ευκαιρία, λέγοντας ότι " το ζει".

Δεν έλειψε και το story από την αγαπημένη του Λένα, η οποία αποφάσισε να συμμετάσχει στο τρολάρισμα της Κατερίνας και να "διαπομπεύσει" τον Γιάννη και τον χορό του!