Τανιμανίδης- Μπόμπα: Στην τελική ευθεία! Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

Σε λίγο καιρό ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Τανιμανίδης- Μπόμπα: Στην τελική ευθεία! Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους!

Σε πολύ λίγο καιρό και για την ακρίβεια σε δύο μόλις εβδομάδες, ο Σάκης Τανιμανλδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Το ζευγάρι κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες για τον γάμο του, ενώ μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, μας δίνουν μια μικρή γεύση για τον γάμο τους! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η μάχιμη δημοσιογράφος που "έσβησε" στα 30 της χρόνια...

Όπως αναφέρεται στην Real Life, ο γάμος θα γίνει στις 1 Σεπτεμβρίου στην Σύφνο- το νυφικό της Χριστίνας θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ το κουστούμι του που θα φορέσει ο Σάκης έχει ράψει ο Τάκης Γιαννάτος.

Δείτε ακόμη: Ζωή Λάσκαρη: Η γυμνή φωτογράφιση και το bullying στη Μαρία - Ελένη... Αναμνήσεις μιας ζωής...

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, καλεσμένοι θα είναι αγαπημένα πρόσωπα και φίλοι του ζευγαριού, καθώς και celebrities. Οι εορτασμοί θα είναι τριήμεροι και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή το βράδυ με ένα κοκτέιλ πάρτι.

Δείτε ακόμη: Έλληνας ηθοποιός παίρνει θέση για τις ερωτικές... προτιμήσεις της Ελένης Βαίτσου - Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα!

Το Σάββατο η Χριστίνα και ο Σάκης θα "χωρίσουν" για τις προετοιμασίες και θα συναντηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας του Ταξιάρχη στο Βαθύ, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι των κουμπάρων. Την Κυριακή το ζευγάρι θα αποχαιρετήσει τους καλεσμένους του με ένα brunch με νησιώτη διάθεση.