Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομματά: Πλησιάζει ο γάμος; Οι διακοπές του ζευγαριού στην Κρήτη...

Είναι έτοιμοι να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους η Κωνσταντίνα με τον Γιώργο;

Γιώργος Σαμαράς - Κωνσταντίνα Κομματά: Πλησιάζει ο γάμος; Οι διακοπές του ζευγαριού στην Κρήτη...

Η Κωσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και για τον λόγο αυτό είναι αχώριστοι!

Οι ίδιοι δεν συνηθίζουν να μοιράζονται στιγμές από τη σχέση τους με τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμούν να κρατάνε τον έρωτα τους για τον εαυτό τους... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Απίστευτη περιπέτεια για την τραγουδίστρια!

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει κοινές διακοπές και γιατί όχι αφού το καλοκαίρι είναι η κατ' εξοχήν εποχή για να απολαύσουν τον έρωτα τους!

Δείτε ακόμη: Μίλτος Τεντόγλου: Αυτή είναι η Κερκυραία καλλονή που του έφερε "γούρι"!

Βρέθηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου είναι η γεννέτειρα του διεθνή ποδοσφαιριστή, και η ηθοποιός δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το ξενοδοχείο και τις βόλτες τους.

Οι ντόπιοι αναφέρουν πως τους βλέπουν καθημερινά μαζί να κάνουν βόλτες στην πλατεία των Λιονταριών, πιασμένοι πάντα χεράκι χεράκι και με το χαμόγελο στα χείλη!

Δείτε ακόμη: Νατάσα Βαρελά: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης δημοσιογράφου...

Όπως γνωρίζουμε, ο Γιώργος αγαπάει πολύ την Κρήτη και τους συγγενείς που έχει εκεί. Μήπως προετοιμάζει την γλυκιά Κωνσταντίνα για ένα νέο μεγάλο βήμα;

Στο μέλλον θα μάθουμε...