Νατάσα Βαρελά: Πέθανε από παυσίπονα; H μαρτυρία σοκ που ανατρέπει τα πάντα!

Έσκασε βόμβα για τον θάνατο της!

Νατάσα Βαρελά: Πέθανε από παυσίπονα; H μαρτυρία σοκ που ανατρέπει τα πάντα!

Η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 19 Αυγούστου, σκορπίζοντας την θλίψη στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Μάλιστα αύριο στις 10.30 θα γίνει και η κηδεία της στα Μέγαρα. Διαβάστε παρακάτω...

Ήταν μόλις 33 ετών και είχε ήδη διαγράψει την δική της, αξιοθαύμαστη πορεία στα ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τα επίσημα, μέχρι τώρα στοιχεία, ο θάνατός της προήλθε, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, από διάτρηση στομάχου.

Δείτε ακόμη: Βόμβα στον ΑΝΤ1! Ποια εκπομπή κόπηκε;

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν δημοσιεύματα σχετικά με την πραγματική αιτία θανάτου της Νατάσας.


H Νατάσα πράγματι παρουσίαζε στομαχικές διαταραχές και παραπονιόταν ότι είχε πόνους στην κοιλιά! Ωστόσο, δεν ήθελε να ανησυχήσει την οικογένεια της και έτσι δεν έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο ή σε κάποιον ειδικό. Η ίδια φέρεται να λάμβανε παυσίπονα δισκία καθώς θεωρούσε πως ο πόνος στο στομάχι δεν ήταν τόσο οξύς και η κατάσταση της δεν ήταν ανησυχητική! Δυστυχώς ωστόσο η ίδια φαίνεται πως δεν εκτίμησε σωστά τις δυνάμεις της...

Δείτε ακόμη: Ροζ σκάνδαλο! Η γυναίκα πασίγνωστου Έλληνα τον χώρισε και τα έφτιαξε με την κολλητή της!

Πέθανε τελικά από παυσίπονα;

Στα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρεται ότι η αιτία θανάτου της Νατάσας ήταν τα ισχυρά παυσίπονα που λάμβανε καθώς προκάλεσαν την διάτρηση στομάχου που επέφερε τον θάνατο της. Όμως, η οικογένεια της διαψεύδει κάθε τέτοιο σενάριο όπως φυσικά και εκείνα που την θέλουν να έπασχε από βουλιμία ή οποιαδήποτε ασθένεια τέτοιου είδους. Αντίθετα, η Νατάσα ήταν πάντα αεικίνητη και για αυτό ακριβώς δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στην κατάσταση της!

«Δεν είχε σφυγμό όταν έφτασε στο νοσοκομείο»

Την ίδια ώρα, μια συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο της μέσα από την εκπομπή, Έχουμε και λέμε, του Νέου Καναλιού, όπου εργαζόταν η άτυχη δημοσιογράφος!

«Έχουμε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά πράγματα. Θεωρίες. Εμείς αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι πως η Νατάσσα όντως έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής από διάτρηση στομάχου. Δεν είχε πρόβλημα με το στομάχι της, όπως έχω ακούσει και έχω διαβάσει. Δεν είχε στομαχικές διαταραχές. Δεν έπασχε από κάτι. Δεν είχε έλκος. Ήταν υγιέστατη. Έχουν γράψει διάφορα.

Δείτε ακόμη: Βίντεο σοκ: Κατέρρευσε πασίγνωστος τραγουδιστής στην σκηνή την ώρα της συναυλίας του!

Δυο μέρες πριν πάρει την άδειά της ήταν λίγο κρυωμένη. Ένιωσε μια αδιαθεσία. Χρειάστηκε να απουσιάσει από το Αποκαλυπτικό Δελτίο. Εμείς ξέραμε πως είναι λίγο αδιάθετη. Αυτό το διάστημα γνωρίζαμε πως ήταν λίγο κρυωμένη. Δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο. Κατέληξε καθοδόν. Δεν κατέληξε δυο ώρες αφού εισήχθη σε νοσοκομείο της δυτικής Αττικής. Αυτό δεν ισχύει. Έφτασε στο νοσοκομείο και ήδη δεν είχε σφυγμό», είπε μεταξύ άλλων η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη που παρουσίαζε την εκπομπή!