Νατάσα Ράγιου: Mας συστήνει τον κούκλο γιο της Φάνη! Δείτε τον για πρώτη φορά!

Γνωρίστε τον κούλιο γιο της Νατάσας Ράγιου...

Νατάσα Ράγιου: Mας συστήνει τον κούκλο γιο της Φάνη! Δείτε τον για πρώτη φορά!

Εσείς το ξέρατε ότι ο γιος της Νατάσας Ράγιου μεγάλωσε τόσο;

Η γοητευτική δημοσιογράφος και ο επιχειρηματίας Αλέξης Μεντζελόπουλος έχουν αναθρέψει με τα καλύτερα πρότυπα τον γιο τους και ο ίδιος τους κάνει περήφανους με κάθε ευκαιρία... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Λάκης Γαβαλάς: Ποιος μένει σήμερα στην πολυτελή βίλα του στη Μύκονο;

Ο Φάνης Μεντζελόπουλος είναι πλέον 17 χρονών και έχει ομορφύνει πιο πολύ από ποτέ!

Ο ίδιος ζει φυσικά στην Πάτρα και όπως λέγεται είναι από τους πιο επιμελείς μαθητές. Και πως να μην είναι αφού γνωρίζει ήδη σε τόσο μικρή ηλικία 5 γλώσσες!

Ο νεαρός έχει μεγαλώσει με σημαντικές αξίες από την οικογένεια του και μέσα σε αυτές είναι και η αφοσίωση στον αθλητισμό.

Δείτε ακόμη: Νίκος Αναδιώτης: "Σε αγαπώ γι'αυτό που είσαι" - Η αφιέρωση για την επέτειο γάμου του που μας "έλιωσε"!

Το πάθος του είναι η θάλασσα και συγκεκριμένα το αγώνισμα της ιστιοπλοΐας, καθώς αγωνίζεται με τα χρώματα του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου "Ιάσων", στην κατηγορία της ιστιοπλοΐας laser radial και laser standard και έχει κάνει περήφανους τους γονείς του σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Φυσικά, το άθλημα αυτό του έχει χαρίσει και το εκπληκτικά γυμνασμένο σώμα του, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι έχει "τρελάνει" όλες τις... συμμαθήτριες του!

Λέγεται μάλιστα, πως είναι από τους "καρδιοκατακτητές" του σχολείου , και φέτος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την τελευταία του χρονιά.

Δείτε ακόμη: Ένα μικρό έπος! Το τσιφτετέλι του Τρύφωνα Σαμαρά που έγινε viral!