Σπανούλης - Χοψονίδου happily ever after! Η βάφτιση της κόρης τους και η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα!

Να τους ζήσει!

Σπανούλης - Χοψονίδου happily ever after! Η βάφτιση της κόρης τους και η ιστορία ενός μεγάλου έρωτα!

Μυστικά... βαφτίσια για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη. Το ερωτευμένο ζεύγος βάφτισε τη μικρή του κόρη, η οποία θα λέγεται πλέον Αναστασία.


Η έκπληξη ήρθε μέσα από το Instagram, όταν η πρώην "Σταρ Ελλάς", δημοσίευσε τα πρώτα στιγμιότυπα γράφοντας τη λεζάντα: "Η Αναστασία μας" απλά, λιτά και απέριττα χωρίς «πον πον» και αρώματα! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Η αλήθεια για την σχέση της, το καρά - στημένο παπαράτσι και το fake news!


Το ζευγάρι οργάνωσε τα πάντα κάτω από μυστικότητα όπως συνηθίζει άλλωστε και δεν πήραμε χαμπάρι! Ιδού τα πρώτα στιγμιότυπα:

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Να γιατί φέτος θα πάει άπατη....Το νέο πάνελ και ο ανθρωποδιώκτης!

Το αστραπιαίο love story
Όπως είναι γνωστό, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος: όταν συναντήθηκαν, εντελώς τυχαία, το καλοκαίρι του 2008 στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, η Ολυμπία δεν γνώριζε καν ποιος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης. Ένα αυθόρμητο, «χύμα» κάλεσμα από τον Γιάννη Μπουρούση στάθηκε η αφορμή ώστε η Σταρ Ελλάς να πλησιάσει την μπασκετοπαρέα που είχε προσαράξει στις μυκονιάτικες ξαπλώστρες. Εκτός από τον Μπουρούση, η Ολυμπία γνώρισε τον μετέπειτα κουμπάρο της, Νίκο Ζήση, και, βέβαια, τον κολλητό του, Βασίλη Σπανούλη. Το ότι εκείνος ήταν τότε αρραβωνιασμένος, έτοιμος να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας με τον παιδικό του έρωτα, αποδείχθηκε απλώς ένα προσωρινό εμπόδιο.

Το πρώτο παιδί, ο γάμος, το τρίτο παιδί και τέταρτο παιδί, η οικογενειακή ευτυχία και ο αχώριστος συζυγικός βίος, παρά την προβολή, την πίεση και τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του «Kill Bill», ήταν οι σταθμοί που όρισαν την κοινή, πλέον, πορεία της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη.

Δείτε ακόμη: Η Ζέτα Δούκα αγνώριστη! Η γυμνή αλήθεια και η χειρότερη φωτογραφία της ever!


Ο ρυθμός με τον οποίο διευρύνεται η οικογένειά τους, μάλιστα, έγινε κομμάτι του αθλητικού θρύλου, καθώς το «πάμε γερά, η Ολυμπία είναι έγκυος» θεωρήθηκε γούρι για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Καθόσον, δε, ο Βασίλης Σπανούλης είναι παροιμιωδώς προληπτικός -αλλά και φανατικά πιστός σύζυγος και οικογενειάρχης,- η Ολυμπία είναι το μόνιμο προσωπικό του γούρι. Όπως είναι και το στήριγμά του, η αδελφή ψυχή, η αιώνια ερωμένη και η εξομολογήτριά του.


Είναι επίσης μια γυναίκα που προτιμά να πηγαίνει στη λαϊκή της γειτονιάς της, στα νότια προάστια, να ψωνίζει και να μαγειρεύει αναλαμβάνοντας καθήκοντα νοικοκυράς πλήρους απασχόλησης, παρά να επαφίεται σε οικιακές βοηθούς και πατατρεχάμενους που θα μπορούσε άνετα να χρησιμοποιεί. Ακόμη και το γεγονός ότι η Ολυμπία ταξίδεψε στην Ισπανία για το Final Four με τρία αγόρια, πέντε, τριών και δύο ετών περίπου, χωρίς άλλη συνοδεία εκτός από την αδελφή της, τη Βαλέρια, και ενώ η ίδια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μάλλον είναι αρκετό για να αντιληφθεί κάποιος τον χαρακτήρα της. Όπως παρατηρεί χαρακτηριστικά ένας από τους λίγους και καλούς φίλους, «ακούγεται κλισέ, αλλά η Ολυμπία ήταν φτιαγμένη για τον Βασίλη και αυτός για εκείνην. Είναι ίδιοι ως προς τη νοοτροπία, το πείσμα, τη θέληση, την αγάπη για τους δικούς τους ανθρώπους. Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τρόπος ζωής τους, ούτε ότι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια επώνυμων Ελλήνων». Ίσως αυτό ισχύει επειδή η Ολυμπία Χοψονίδου το τελευταίο που επιθυμούσε ήταν να ζήσει με τη δική της μόνο λάμψη - ή έστω εκείνη του μόντελινγκ, στο οποίο χρωστά την αναγνωρισιμότητά της.