Άδειασμα άνευ προηγουμένου στον Λιάγκα! «Είναι απλά ένας τυχάρπαστος που απορώ γιατί μιλάει»!

Και όμως το είπε!

Άδειασμα άνευ προηγουμένου στον Λιάγκα! «Είναι απλά ένας τυχάρπαστος που απορώ γιατί μιλάει»!

Eπιδόθηκε σε ένα άδειασμα άνευ προηγουμένου για το Γιώργο Λιάγκα και προκάλεσε εντύπωση!


Ο λόγος για το perfomer Κώστα Βενετσάνο που σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν και στη Ρενέ Σαραντινού, ρίχνει τα «πυρά» του προς όλες τις κατευθύνσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τα Χανταμπάκια ξαναχτύπησαν! Το νέο απολαυστικό βίντεο με όλη την οικογένεια...


Μίλησε μου για την τηλεόραση σήμερα… Η τηλεόραση είναι ένα καυτό θέμα. Η Ελένη Μενεγάκη σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας επικράτησε, χωρίς ιδιαίτερα προσόντα… Σαν τι έχει κάνει στη ζωή της; Τι έχει κάνει πριν; Γνωριμίες; Όνειρο της ήταν να γίνει μανεκέν και λόγω ύψους, της έλεγαν φίλοι και γνωστοί: «Ελενάκι μου, γλυκιά μου, ότι άλλο θέλεις, αλλά δεν μπορούμε, δεν περνάς». Έκανε μια καριέρα, καλώς κακώς, εγώ το δέχομαι. Η κοπέλα κάτι είχε, αλλά όχι να πούμε ότι είναι θρύλος και μπράβο. Τι έδωσε στον κόσμο, τι πρόσφερε; Τίποτα, μια καθημερινότητα.

Δείτε ακόμη: Ντοκουμέντο! Η επίσημη απόδειξη ότι Πετρετζίκης και Παπαλεωνιδοπούλου είναι ζευγάρι!

Δείτε ακόμη: Στέλλα Μιζεράκη - Πάνος Ζάρλας: Τα νυχτοπερπατήματα και το τρυφερό φιλί στο στόμα (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας σου αρέσει; Ο Γιώργος Λιάγκας ποτέ δεν μου άρεσε και σαν επιστέγασμα ήρθε κι αυτό που έκανε στον Σπύρο Μπιμπίλα. Το γεγονός με την τηλεφωνική φάρσα που έκανε και τον μιμήθηκε σ’ ένα φαναρτζή, όπου μέσα από το ραδιόφωνο είπε: «Με λένε Σπύρο Μπιμπίλα και θέλω να μου βάλετε μια εξάτμιση από πίσω». Ο Σπύρος του έκανε μήνυση, πήγαν δικαστικά, του ζήτησε χρήματα, τα οποία και πήρε και πήγαν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Ο Λιάγκας για το περιστατικό αυτό κατέθεσε στο ταμείο μας 6.000 ευρώ. Ο Λιάγκας είναι αυτό που λέμε «τυχάρπαστο», χωρίς ταλέντο, μια βάση. Η εκφορά λόγου – τον ακούω και με πιάνουν τα νεύρα μου – γιατί πρέπει να μιλάει αυτός ο άνθρωπος στην τηλεόραση; Δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ούτε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αυτοί δείχνουν την παιδεία, την ευγένεια τους και τη μόρφωση τους.