Το δριμύ κατηγορώ του Γιάννη Γαλάτη! "Ήταν παιδιά ανίδεα.."- Σε ποιους αναφέρεται;

Μίλησε αποκλειστικά στο Youweekly.gr!

Το δριμύ κατηγορώ του Γιάννη Γαλάτη!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Γαλάτης Youweekly.gr!

Μια κουβέντα μαζί του ισοδυναμεί με ένα μάθημα ιστορίας της Μυκόνου, του νησιού με το οποίο συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Τζούλια Καραγιάννη: Η αποκάλυψη για την σχέση της με γνωστό ποδοσφαιριστή και ... η απιστία!

Είναι μάλιστα από τους λίγους που παρότι έγραψε ιστορία τη δεκαετία των 70s δέχτηκε σκληρό πόλεμο από τα media για μια περίοδο, αν και παραμένει αλέγκρος όπως πάντα και δηλώνει πως δεν κρατάει καμία κακία.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση από τα γραφεία του Ατζούν για το My Style Rocks!

Πώς νιώθετε όταν σας λένε «Ο άρχοντας της Μυκόνου»;

Μου έχουν δώσει πολλά ονόματα, με λένε «Ο άρχοντας της Μυκόνου», «Το αιώνιο παιδί», «Αμφιτρύωνας του Αιγαίου», η Ελένη Βλάχου με έλεγε «Ο πολυταλαντούχος Γιάννης Γαλάτης»... Ο καθένας εκφράζει με τον δικό του τρόπο την αγάπη του, με πλησιάζει χιλιάδες κόσμος για να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει και να βγάλει φωτογραφίες. Με ρωτάνε «γιατί είσαι πάντα νέος;» και τους λέω «γελάω, γι’ αυτό δεν γερνάω». Ο άνθρωπος αν δεν γελάει, γερνάει, γίνεται κακομούτσουνος.

Δείτε ακόμη: "Δεν τον πολυσυμπαθούσα..."- Φαβορί του Survivor 2 αποκαλύπτει πως .... έριξε την γυναίκα του!

Έχετε ακούσει αρνητικά σχόλια;

Μία εποχή οι παρουσιαστές νόμιζαν ότι θα με διακωμωδήσουν με διάφορα αστεία. Δεν τους χάλαγα το χατίρι, ήταν παιδιά ανίδεα, χωρίς μόρφωση και χωρίς εμπειρίες. Δεν με πείραξε όλο αυτό, ίσα-ίσα μού έκανε καλό γιατί με αγάπησε ακόμα πιο πολύ ο κόσμος. Εξάλλου και ο χαρακτήρας μου είναι σαν παιδί, δεν το βάζω κάτω, το διασκέδαζα και έπαιρνα δημοσιότητα, αγαπήθηκα περισσότερο. Τους γύρισε μπούμερανγκ, αντί να γελοιοποιηθώ, μου έκανε πολύ καλό.

* Από τον Γιώργο Κακογιάννη