Συγκινεί η Νόρα Βαλσάμη: Η αποκάλυψη για τη Λάσκαρη και η φιλία με την Αλίκη!

Ραγίζουν καρδιές τα όσα είπε...

Συγκινεί η Νόρα Βαλσάμη: Η αποκάλυψη για τη Λάσκαρη και η φιλία με την Αλίκη!

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά η Ζωή Λάσκαρη και η Νόρα Βαλσάμη ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από τη μεγάλη απώλεια.

«Έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμα δεν έχω συνέλθει από το θάνατο της Ζωίτσας. Μου στοίχισε όσο δεν μπορεί να φανταστεί κανένας. Εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε ράκος» δήλωσε χαρακτηριστικά στην Espresso. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως εξηγεί «με τη Ζωή (σ.σ. Λάσκαρη) και την Αλίκη (σ.σ. Βουγιουκλάκη) ήμασταν σαν αδερφές. Η μια έδινε κουράγιο στην άλλη. Αυτή η αλυσίδα έσπασε τόσο γρήγορα, τόσο απρόσμενα που με συγκλόνισε ψυχικά και σωματικά. Νιώθω πλέον εντελώς μόνη».

«Με τη Ζωή δέσαμε περισσότερο μετά το θάνατο της Αλίκης γιατί η μια στεκόταν βράχος στην άλλη. Ο θάνατός της πέρυσι το καλοκαίρι με... σκότωσε. Η υγεία μου επιδεινώθηκε. Με πλήγωσε ο θάνατός της, με τσάκισε» εξομολογείται η δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 24 Αυγούστου;

Η αποκάλυψη για την Αλίκη

Η σχέση που είχε αναπτύξει η Νόρα Βαλσάμη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ δυνατή, καθώς θεωρούσε η μία την άλλη σαν αδελφή. Σε πρόσφατη συνέντευξή τη, η Νόρα Βαλσάμη αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι η Αλίκη ήταν άρρωστη.


Η ηθοποιός δήλωσε ότι ακόμα και τώρα διατηρεί καλές σχέσεις με τα αδέλφια της Αλίκης, Αντώνη και Τάκη, αποκαλώντας τους «οικογένεια». Η ίδια θυμάται το τηλεφώνημα που έλαβε από την αείμνηστη ηθοποιό για να της εξηγήσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Δείτε ακόμη: Καλοκαιρινοί έρωτες: Ευκαιρία για μια σοβαρή σχέση ή μια ανέμελη περιπέτεια;

«Μου το είπε σαν να το έλεγε σε ένα πεντάχρονο παιδί. Μου είπε πώς έχει μέσα της ένα μικρό δεντράκι που μοιάζει σαν κουνουπίδι, μου το είπε έτσι για να μην με στεναχωρήσει και επειδή δεν το κατάλαβα μου λέει, δώσε μου τον Ερρίκο να του το εξηγήσω… και ήταν ο καρκίνος. Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, έπινα μόνο δύο γουλιές γάλα για να μπορέσω να κοιμηθώ», δήλωσε η Νόρα Βαλσάμη, ενώ συμπλήρωσε ότι, «Από την Κυριακή του Πάσχα το είδαμε αυτό μα δεν ξέραμε. Δεν έφαγε τίποτα, φορούσε μια εσάρπα και πήγανε οι δυο μας επάνω και βλέπαμε σε ένα σόου στην τηλεόραση τον Ρουβά. Δεν είχε αγγίξει καθόλου από το αρνί που έψησε ο Τάκης. Ήταν χλωμή και της είπα γιατί πας να παίξεις, πίστευα πως ήταν κουρασμένη από τις παραστάσεις. Δεν είχαμε καταλάβει πόσο σοβαρά ήταν».