Άντζελα Δημητρίου: Δάκρυσε στον αέρα εκπομπής! Τι συνέβη; (βίντεο)

Είναι μία και μοναδική!

Άντζελα Δημητρίου: Δάκρυσε στον αέρα εκπομπής! Τι συνέβη; (βίντεο)

Καλεσμένη στην εκπομπή "Alpha Παντού" ήταν η Άντζελα Δημητρίου, που θα παραχωρήσει συναυλία, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στους πυρόπληκτους στη Ανατολική Αττική!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, εξήγησε η πρώτη θυσία που έχει κάνει είναι ότι αφιερώνει όλη την την ψυχή στους συνανθρώπους της και σε όλους τους άλλους, παραμερίζοντας τον εαυτό της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Οικογένεια Χανταμπάκη σε διαγωνισμό! Ποιος κάνει τελικά το καλύτερο σπαγκάτ;

Δεν δίστασε μάλιστα να πει ότι ο κόσμος που την αγαπά και την στηρίζει, της λέει: "προχώρα, εμείς σε αγαπάμε, μην πάθεις τίποτα, μη μας πεθάνεις"

Δείτε ακόμη: Δυναμικό come back για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή! Το πρώτο teaser του Alpha για το Happy Day!

Όσο για την στιγμή που θέλει να ξαναζήσει;

"Θα ήθελα να ξαναζήσω τη γέννηση της κόρης μου. Το λέω και συγκινούμαι. Είναι πολύ συγκινητικό να γίνεσαι μάνα (....) Ναι, μόνη μου, αλλά πιστεύω ότι τα κατάφερα. Συγκινούμαι γιατί είναι το κομμάτι της ζωής μου. Είναι οι δυο φωνές μου. Είναι η φωνή της κόρης μου και η φωνή η δική μου.

Η Όλγα είναι καλά. Μας βλέπει τώρα. Η Όλγα έχει παντρευτεί, είναι πάρα πολύ καλά και ασχολείται με τη μητέρα της. Δεν θέλει να πω τι ακριβώς κάνει με τη μητέρα της, το σέβομαι, δεν θα πω τίποτα, αλλά είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης η Όλγα", είπε μεταξύ των άλλων η Άντζελα Δημητρίου που ήταν φανερά συγκινημένη!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: