Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Για πρώτη φορά! Η Άντζελα Δημητρίου απαντά αν έχει πάρει ναρκωτικά!

Έσπασε την σιωπή της!

Για πρώτη φορά! Η Άντζελα Δημητρίου απαντά αν έχει πάρει ναρκωτικά!
News 25.08.2018 15:00

Η Άντζελα Δημητρίου έγινε και παρέμεινε η βασίλισσά του κόσμου που την ακολουθεί και την παρακολουθεί τα τελευταία 40 χρόνια.

Η ίδια τονίζει πως ποτέ δεν υπήρξε επιρρεπής σε καταχρήσεις όλα αυτά τα χρόνια στη νύχτα. «Το μεθύσι μου είναι το τραγούδι.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η πρώτη φωτογραφία της με μαγιό μετά τη γέννα!

Δεν πίνω ούτε κάνω άλλα περίεργα πράγματα» λέει. Η μόνη συνήθειά της, πριν βγει στη σκηνή, ένας ελληνικός διπλός μέτριος. Κάτι σαν ιεροτελεστία. «Ακόμα και όταν πάω στο εξωτερικό παίρνω μαζί μου το ηλεκτρικό μπρικάκι, τον καφέ και τη ζάχαρη. Οι άλλοι απορούν» λέει γελώντας στο People.

Δείτε ακόμη: Flashback σε έναν μεγάλο έρωτα! Όταν η Κατερίνα Στικούδη μιλούσε για τον άντρα της και έλιωνε! (Βίντεο)


Η ζωή την ανάγκασε να ωριμάσει πολύ νωρίς. Όταν χώρισαν οι γονείς της, έπρεπε να σηκώσει ένα μεγάλο φορτίο μόνη της. Στα 15 γέννησε το γιο της, τον Βαγγέλη, αλλά τον μεγάλωσε η θεία της. «Αυτό το παιδί έχει μια περίεργη ιστορία. Εξαιτίας πολλών παραγόντων δεν μπόρεσα να τον μεγαλώσω εγώ.

Δείτε ακόμη: Μυστικός γάμος για την Κατερίνα Στικούδη! Μόλις παντρεύτηκε τον Βαγγέλη Σερίφη!

Την κόρη μου, την Όλγα, τη γέννησα πολύ αργότερα, όταν ήμουν 33 χρόνων. Σήμερα είναι 31 και ο γιος μου 48. Έχει δύο παιδιά, τα εγγόνια μου. Την Αγγελική, που είναι 17, και τον Παναγιώτη στα 15. Ζούνε στο Ωραιόκαστρο, στη Θεσσαλονίκη».

Share