Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο! Ποια είναι;

Πιο ερωτευμένος από ποτέ!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η πρώτη εμφάνιση με τη νέα του σύντροφο! Ποια είναι;

Μια μελαχρινή καλλονή έχει κλέψει την καρδιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου!


Ο φωτογραφικός φακός του Gala μάλιστα, τους τσάκωσε στη Σύμη! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αλλαγή πλάνων στον ΑΝΤ1! Ποιες εκπομπές κόβονται και ποιες συνεχίζουν!


Ο λόγος για τη Νάνσυ Αντωνίου, που έχει κάνει τον Γρηγόρη να χαμογελά ξανά μετά τη δύσκολη χρονιά στα επαγγελματικά του! Ο ίδιος βρέθηκε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο και μετά το ζευγάρι έφυγε για τη Σύμη!

Δείτε ακόμη: Κίνηση ματ του Epsilon! Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια πήρε μεταγραφή;


Ποια είναι η Νάνσυ Αντωνίου
Η Νάνσυ έγραφε στο βιογραφικό της:
Μια φορά και έναν καιρό γεννήθηκα στην Αθήνα εγώ… η Νάνσυ!!! Από πολύ μικρή αποφάσισα πως ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος που έβαλα στην ζωή μου!

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Εξαιρετικά άσχημη η πρώτη εντύπωση στον ΣΚΑΙ! Τα καραγκιοζιλίκια, το σταριλίκι και το τουπέ! Αποκλειστικό....

Μιλάω αγγλικά και γαλλικά, ενώ καταλαβαίνω λίγο τ’ αρβανίτικα μιας και πάντα προσπαθούσα να αποκωδικοποιήσω τις κρυφές συζητήσεις της μαμάς με τις θείες στο χωριό μου, το Κυριάκι, που βρίσκεται στην οροσειρά του Ελικώνα, εκεί που κατοικούσαν οι μούσες.

Αφού τελείωσα το σχολείο, ξεκίνησα παράλληλα με το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας όπου φοιτούσα, να δουλεύω στην τηλεόραση. Η ψυχαγωγία ήταν τελικά αυτή που κέρδισε το ενδιαφέρον μου και πολύ γρήγορα έγινε το αντικείμενο απασχόλησης μου.

Η δουλειά μου θα μπορούσε άνετα να είναι το χόμπι μου… σπάνια υπήρξε αγγαρεία για εμένα. Το ρεπορτάζ, οι συνεντεύξεις, το μοντάζ αλλά και οι άνθρωποι που συναντούσα κατά καιρούς έκαναν την δουλειά μου συναρπαστική και την ζωή μου απρόβλεπτη… αυτή είναι άλλωστε και η «μαγεία» της!

Δείτε ακόμη: Top 16: Γάμοι διάσημων που χάλασαν λόγω τρίτου προσώπου! Απιστία μου αμαρτία μου...

Κάθε καινούργιο project και μια καινούργια πρόκληση…… δεν θα σας πω τις εκπομπές που έχω δουλέψει… γι αυτό άλλωστε υπάρχει το linkedin!! Ο δεύτερος μεγάλος στόχος που είχα στην ζωή μου ήταν να γίνω μαμά… Η μητρότητα με ολοκλήρωσε σαν γυναίκα αφού στα μάτια του παιδιού μου βλέπω κάθε φορά .. πόσα θαύματα μπορεί να κάνει η αγάπη… αυτό μου είναι αρκετό!

Λατρεύω το χιούμορ και το ψάχνω στους ανθρώπους… δεν αλλάζω εύκολα συνήθειες αλλά ούτε και γνώμες…!! Το moto μου είναι «Ποτέ μην λες Ποτέ» και το λούστηκα για τα καλά, αφού πάντα μισούσα το πρωινό ξύπνημα και λυπόμουν όσους είχαν πρωινές δουλειές… εγώ ΠΟΤΕ δεν θα διάλεγα μια τέτοια!!!…. την πάτησα για τα καλά… εδώ και 4 χρόνια, μένω πιστή στο πρωινό ξύπνημα του Sfera 102.2 και δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς το παρεάκι μου …χωρίς το #proinosfera …

Χωρίς τον Γρηγόρη, τον Γιώργο και τον Παναγή!!! Εμείς είμαστε εσείς …τόσο απλά και τόσο αληθινά… κάθε πρωί 6 με 10 σας λέμε …ξυπνήστε!!!!»