Άκης Σακελλαρίου: Νέες φωτογραφίες από το νοσοκομείο! Η ανάρτηση που συγκλόνισε!

Τι έγραψε στα social media!

Άκης Σακελλαρίου: Νέες φωτογραφίες από το νοσοκομείο! Η ανάρτηση που συγκλόνισε!

Χαμογελάει ξανά ο Άκης Σακελλαρίου μετά τη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του!


Με αναρτήσεις του στο facebook, ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς αλλά και τους νοσηλευτές που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τη νόσο των λεγεωνάριων! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σπυροπούλου: Απαντάει στο Vanda's blog για το ρεπορτάζ, με την εξαιρετικά άσχημη εντύπωση που έκανε στον ΣΚΑΙ στο πρώτο ραντεβού! Ποια είναι η αλήθεια...


Ο γνωστός ηθοποιός προσβλήθηκε από το ιδιαίτερα επικίνδυνο βακτήριο legionella και εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου... Δεν γνωρίζω σε ποια ΜΕΘ χρωστώ τα περισσότερα αλλά το αποτέλεσμα ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό... Άψογο αποτέλεσμα με ελάχιστα μέσα! ΜΕΘ του ΚΑΑ στο ΓΝΑ Σωτηρία... Χαμογελαστές ψυχές που δίνουν περισσότερα από όσα διαθέτουν!», ανάρτησε ο ηθοποιός στο facebook.

Δείτε ακόμη: Θλίψη! «Έφυγε» στα 28 του γνωστός τραγουδιστής!

Σε δεύτερο μήνυμα ανέφερε: «Δεν ξεχνάμε αυτούς που μας ευεργετούν! Επειδή η ευγνωμοσύνη για την άρτια ιατρική φροντίδα κρατάει ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή που μας χάρισαν... ένα ακόμη ευχαριστώ στην υπεύθυνη καθηγήτρια κα Κουτσούκου και στους άξιους συνεργάτες της στη ΜΕΘ της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής του ΓΝΑ Σωτηρία». Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Ματσούκα: Η αδερφή της σπάει τη σιωπή της για τον θάνατο του Κόκκαλη Jr!