«Με κάνατε τέρας»! Το αινιγματικό μήνυμα του Νίνο στους γονείς του και η ιδιαίτερη σχέση τους!

Τι θέλει να πει ο ποιητής;

«Με κάνατε τέρας»! Το αινιγματικό μήνυμα του Νίνο στους γονείς του και η ιδιαίτερη σχέση τους!

Ένα πραγματικά αμφιλεγόμενο και αινιγματικό μήνυμα έστειλε ο Νίνο Ξυπολυτάς στους γονείς του.


Ο τραγουδιστής o οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του και άναψε φωτιές! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σπυροπούλου: Απαντάει στο Vanda's blog για το ρεπορτάζ, με την εξαιρετικά άσχημη εντύπωση που έκανε στον ΣΚΑΙ στο πρώτο ραντεβού! Ποια είναι η αλήθεια...


Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα: Ότι είσαι, όπως και αν είσαι, όπως σκέφτεσαι, ό,τι αναμνήσεις έχεις από τα παιδικά σου χρόνια, όλα αυτά έρχονται από το πώς σε μεγάλωσαν οι γονείς σου. Ό,τι θα κάνεις από εδώ και πέρα μεγάλε, είναι καθαρά δικό σου θέμα, παίρνεις τις ευθύνες σου, κάνεις αυτό που σου λέει η ψυχή σου. Φτιάχνεις καθημερινά τις αναμνήσεις που θα έχεις στο μέλλον.

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Πέθανε γνωστός παρουσιαστής!


Μαμά μου, Μπαμπά μου, σας ευχαριστώ που με κάνατε ένα «τέρας». Δεν φοβάμαι καμία κατάσταση κανέναν και τίποτα. Είμαι έτοιμος για όλα. Και είμαι απόλυτα ευτυχισμένος για αυτό. Μπορώ να διαχειριστώ οποιαδήποτε κατάσταση. Τα ίδια θα προσπαθήσω να μάθω στα παιδιά μου. Είστε οι καλύτεροι γονείς που θα μπορούσα να έχω. #mother #father #parents #love #family#familia #son #don.


Η ιδιαίτερη σχέση με τους γονείς του
Ο Νίνο γεννήθηκε στη Στοκχόλμη, Σουηδία και μεγάλωσε στη Ρόδο. Επαγγελματικά ασχολείται με το τραγούδι από 16 χρονών. Ήδη από τα σχολικά χρόνια, ο Νίνο δείχνει την αγάπη του για το τραγούδι και τη μουσική. Μέχρι την ηλικία των 16 χρόνων ήξερε να παίζει αρμόνιο, κιθάρα (ηλεκτρική, κλασική), ντραμς, φυσαρμόνικα, ακορντεόν, μπάσο (αυτοδίδακτος)! Οι γονείς του είναι χωρισμένοι και ο ίδιος δεν μιλάει σχεδόν ποτέ για εκείνους.... ο τραγουδιστής αναφέρεται μόνο στη μητέρα του, Κάρεν η οποία του έβγαλε και το παρατσούκλι Νίνο από το πραγματικό του όνομα, που είναι Στέφανος!