Γιώργος Μαυρίδης - Νικολέττα Ράλλη: Το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Που γνωρίστηκαν και πως ήρθαν κοντά!

Όλες οι λεπτομέρειες!

Γιώργος Μαυρίδης - Νικολέττα Ράλλη: Το νέο hot ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Που γνωρίστηκαν και πως ήρθαν κοντά!

Πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε ότι η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης είναι μαζί και full ερωτευμένοι!


Το ζευγάρι δεν μετράει πολύ καιρό σχέσης όμως οι πρώτοι ψίθυροι έφτασαν στα αυτιά μας χτες και η είδηση επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα (Δείτε εδώ). Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:Μπόμπα - Τανιμανίδης μια ανάσα πριν το γάμο! Οι αρετουσάριστες φωτογραφίες ενός μεγάλου έρωτα...


Πώς όμως και κυρίως που γνωρίστηκαν η Νικολέττα και ο Γιώργος;


Ο Γιώργος ως γνήσιος Σαλονικιός δεν αποχωρίζεται την αγαπημένη του πόλη. Έτσι, όταν η Νικολέττα έκανε τότε την εκπομπή στο Μακεδονία tv, είχαν συναντηθεί σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης! Η φλόγα άναψε ένα χρόνο αργότερα σχεδόν και μάλιστα ο Γιώργος σε πρόσφατη... επίσκεψη του στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί δεν δίστασε να την φλερτάρει on air!

Δείτε ακόμη: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 29 Αυγούστου;


Η εντυπωσιακή Νικολέττα έχει αναλογίες που τρελαίνουν και ο Γιώργος δε μπόρεσε να αντισταθεί! «Καταρχήν έχεις βάλει αυτό δεν μπορώ να κοιτάω... κοιτάω μόνο στα μάτια. Θα βγει καμία εκπομπή και θα μου βάλει... λέιζερ στα μάτια», είπε γελώντας στην τότε εμφάνιση του και η Νικολέττα αν μη τι άλλο κολακεύτηκε! Τα υπόλοιπα είναι ιστορία και το ζευγάρι αναμένεται να κάνει πολύ σύντομα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση!